ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Diham Boys și Real Rapid București părăsesc Cupa Ligii după un meci direct superb

Diham Boys și Real Rapid București au oferit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon al Cupei Ligii Prieteniei.

Conduși cu 2-3 la pauză și cu 2-5 în minutul 26, cei de la Diham Boys au avut un final de meci fantastic, reușind o revenire superbă și impunându-se cu un gol marcat în ultimul minut de joc.

Dobre Mihai a deschis scorul în minutul 4 pentru Real Rapid București, pentru ca băieții din Diham să treacă la conducerea partidei prin reușitele semnate de Vlad Vintilă în minutul 8 și George Mita în minutul 9.

Superioritatea celor de la Diham Boys nu a durat însă decât câteva secunde, pentru că Șușnea Marius a egalat la 2 în minutul 10.

Rapidiștii au intrat cu avantaj la cabine, grație golului înscris în minutul 16 de Stan Adrian, care a recidivat la reluare, când a dus scorul la 2-5 cu reușitele sale din minutele 22 și 26.

În ciuda diferenței de pe tabelă, Diham Boys nu a renunțat la luptă și a reușit o revenire incredibilă pe final.

George Mita a făcut „dubla” în minutul 28 și a redus diferența la două goluri, pentru ca în ultimele 5 minute de joc să intre în scenă Bogdan Florea, care, cu hat-trick-ul reușit în minutele 36, 38 și 40, i-a adus echipei sale o victorie superbă, cu scorul de 6-5.

În ciuda acestui meci superb, cele două formații vor părăsi Cupa Ligii, terminând competiția în afara locurilor care asigură calificarea în fazele superioare ale competiției.

Articole similare

Close