ArticoleLiga 1 Est

Partidă nebună în Liga I Est! Condusă la pauză de Partizan, Young Boys a revenit incredibil în repriza secundă

Young Boys și Partizan București au oferit joi seară un meci nebun pe terenul din Giulești, contând pentru etapa a doua a Ligii I Zona Est.

La finalul unei partide în care s-au marcat 13 goluri și a fost condusă la pauză cu 3-2, Young Boys s-a impus cu 8-5, după ce a revenit fantastic în partea secundă.

Frâncu Gerard a deschis scorul pentru Young Boys în minutul 7, pentru ca în doua jumătate a primei reprize să intre în scenă Preda Cătălin, care a marcat de trei ori pentru Partizan București, în minutele 12, 16 și 19.

Epure Laurențiu a redus din diferență în ultimul minut al primei reprize, iar Partizan București a intrat la cabine în avantaj, scor 3-2, dar Young Boys a avut o revenire de senzație după pauză.

Frâncu Gerard a egalat pentru Young Boys la un minut de la reluare, iar Găman Eduard (min. 23) și Călinescu Dragoș (min. 29) au dus scorul la 5-3 pentru Young Boys.

Preda Cătălin și-a completat careul în minutul 30 și a adus-o pe Partizan la o singură lungime de adversari.

Călinescu Dragoș a semnat hat-trick-ul cu reușitele din minutele 33 și 38 și a înlăturat orice emoție asupra câștigătoarei acestui duel, în ciuda faptului că Liță Cristian a punctat pentru Partizan în minutul 35.

Ultimul cuvânt le-a aparținut tot celor de la Young Boysm care au stabilit scorul final, 8-5, în minutul 40, prin Bratu Cristian, și obțin o victorie care îi menține în plutonul fruntaș din clasamentul Ligii I Est.

În urma acestui rezultat, Young Boys acumulează 6 puncte și ocupă ultima treaptă a podiumului, în timp ce Partizan București este pe 6, fără punct deocamdată.

Articole similare

Articol

Close
Close