ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Ambianta Steaua si-a facut meciul usor inca din prima repriza! Victorie cu Armata Salvarii!

Armata Salvării, locul 5 în Play-Off, a primit marți seara, vizita locului 3, Ambianța Steaua. Oaspeții erau la primul joc în acest Play-Off, în timp ce gazdele jucaseră deja un meci, pierdut cu 5-4 în detrimentul celor de la Hooligans. Două echipe cu obiective diferite, cu Ambianța încă în cărți la titlu și podiumul Ligii 1, în timp ce Armata Salvării a rămas să se bucure de meciurile tări din Play-Off.

Numărul subțire de jucători, prezentați la start de Armata Salvării, a fost hotărâtor în stabilirea scorului final. O primă repriză la pas pentru Ambianța Steaua, fără multe probleme puse de adversar. Ivașcu Claudiu a deschis lista marcatorilor pentru oaspeți, în abia minutul 2 al meciului. Oanta Alexandru a majorat avantajul, în minutul 6 și, Ambianța Steaua conducea deja cu 2-0. În minutele 8 și 9, Vlad Florentin a făcut dublă, iar soarta acestui meci părea deja decisă încă din primele 10 minute ale partidei. Armata Salvării a mai dres busuiocul, în minutul 16, însă prima repriză a fost dominată de oaspeți, intrați la pauză în avantaj de 3 goluri pe tabela.

În repriza secundă, echipele au mers cap la cap, o repriză în care Armata Salvării a revenit puțin în joc, însă nu suficient încât să repare prestația din prima repriză. Ivașcu Claudiu a făcut 5-1 în minutul 26, dublă pentru jucătorul celor de la Ambianța Steaua. Armata Salvării a avut replică, prin Tunaru Adrian, cel mai bun om al gazdelor în multe dintre partidele acestui sezon de Liga 1. La 2-5, Ambianța înscrie golul 6, în minutul 33, prin Metaxa Costin. Era clar în acel moment cine va câștiga partida, dar golurile au continuat și de-o parte și de cealaltă. Tunaru Adrian a realizat hattrick-ul pentru gazde, iar pentru oaspeți a mai marcat Zamfir Marian.

Scor final Armata Salvării 4, Ambianță Steaua 7. După acest rezultat, Ambianța Steaua rămâne pe locul 3, la doar 1 punct distanța de locul 2, ocupat în acest moment de Hooligans, în timp ce Armata Salvării este blocată pe locul 5, fără prea multe șanse să mai urce în viitorul apropiat.

Articole similare

Close