ArticoleLiga 1

Egal spectaculos, dar care nu ajută pe nimeni, în derby-ul etapei din Liga I, dintre Sălaj Boys și Martalogii Activi

Sălaj Boys și Martalogii Activi au deschis ziua de fotbal de marți cu derby-ul etapei a opta din Liga I Sud.

Pe terenul de la Dristor, cele două contracandidate la un loc pe podiumul Primei Ligi au încheiat nedecis duelul direct, încurcându-se astfel reciproc în cursa pentru primele poziții ale ierarhiei sau chiar pentru titlu.

Sălaj Boys a început excelent disputa cu Martalogii Activi și, cu două minute înainte de pauză, conducea cu 2-0, grație reușitelor semnate de Costache Robert (min. 12) și Leca Iulian (min. 18).

Cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize, Calea Florin a redus din diferență, iar Sălaj Boys a intrat cu avantaj minim la cabine.

Același Calea Florin a egalat pentru Martalogii Activi la șase minute de la reluare, pentru ca Barabaș Andrei să îi aducă pe Martalogi în avantaj cu șapte minute înainte de ultimul fluier.

Martalogii Activi au fost extrem de aproape de victorie grație revenirii fantastice reușite, dar, cu două minute înainte de final, și-au marcat un autogol și au fost nevoiți să se mulțumească cu un singur punct din acest meci.

S-a terminat 3-3, iar, în urma acestui rezultat, Sălaj Boys acumulează 19 puncte și se menține pe locul 3 în clasament, în timp ce Martalogii Activi sunt pe poziția a patra, cu 16 puncte, însă cu o partidă mai puțin disputată decât adversara sa.

Articole similare

Close