ArticoleLiga 2

Mesaje importante transmise de fondatorul Ligii Prieteniei pentru toți jucătorii care evoluează în Liga Prieteniei – VIDEO

Laurențiu Modoran, fondatorul Ligii Prieteniei, a acordat un amplu interviu după meciul pe care echipa sa, FC Phoenix, l-a încheiat la egalitate, scor 3-3, împotriva celor de la Interbragadiru, în etapa a treia din Liga a II-a Seria 1 a Zonei Sud (vezi aici detalii despre partidă).

Laurențiu Modoran a vorbit despre remiza înregistrată de FC Phoenix vineri seară pe terenul din Dristor, dar și despre cum vede el evoluția Ligii Prieteniei pe viitor.

De asemenea, fondatorul Ligii Prieteniei, a ținut să transmită câteva mesaje importante pentru toți „Prietenii” care evoluează în acest sezon al Ligii.

„Un meci între două echipe apropiate ca valoare. Noi și Interbragadiru suntem cam la același nivel. Ne-a venit un portar nou, că altfel cred că pierdeam la scor. Dar echipa se întărește. Ne-au lipsit doi oameni foarte buni, cei mai buni oameni din echipă de fapt. Dacă îi aveam pe ei, cred că le dădeam vreo trei-patru în față”, a spus fundașul lui FC Phoenix despre meciul cu Interbragadiru.

Chestionat despre faptul că adversarii au afirmat că FC Phoenix a avut noroc în această partidă, Laurențiu Modoran a replicat: „Da! Și noi și ei am avut noroc, da. Suntem două echipe mediocre, nu mi se pare că suntem echipe de Liga I, deocamdată”.

Întrebat ce părere are despre adversarii întâlniți, el a arătat că „sunt o echipă bună. Dacă ar mai avea un om, doi, ar putea face o echipă cu care să promoveze. Așa, mă îndoiesc”.

„În Liga Prieteniei este ordine acum”

Chestionat cum se vor desfășura, în viziunea sa, următoarele meciuri din acest sezon, fondatorul Ligii Prieteniei a oferit un răspuns mai amplu:

„În următoarele meciuri eu nu văd neaparat meciurile echipei mele, le văd și pe ale lor, dar eu văd, în primul rând, diferența dintre sezonul acesta de Ligă și sezonul trecut. E o diferență foarte mare, e foarte multă ordine, s-a reglat problema planificării, s-a reglat problema terenurilor, acum toate echipele au unde să joace, chiar dacă, într-adevăr, cum au spus mai mulți băieți, terenul de la Dristor nu este un teren optim ca dimensiuni. Trebuia un teren ceva mai mare, dar pe mine unul, cel puțin, m-a interesat mai mult să avem un teren constant, decât să avem un teren extraordinar.

(…) Echipele vin să se simtă bine, să se concentreze la joc și cu asta basta, să ne bucurăm. Cine vrea să meargă poate să meargă să-și cumpere echipamentele subvenționate, avem turneele de la Albena, de la Vâlcea. Veniți să vă simțiți bine! Cine vine să se plângă că terenul n-are jumătate de metru înălțime a gazonului, că n-are mai știu eu ce… Ai venit să joci fotbal, ai venit să te bucuri de viață, să te bucuri de fotbal. Ori, dacă nu, du-te unde crezi tu că ți se permite să faci așa ceva”.

În finalul interviului, fondatorul Ligii Prieteniei a punctat:

„Mai pe scurt, în Ligă este ordine și așa va fi de acum încolo. Vom vedea de sezonul următor dacă mai rămânem pe terenurile acestea. Deja se discută să mergem pe alte terenuri.

Cu alte cuvinte, simțiți-vă bine, bucurați-vă de ceea ce s-a creat, Liga va evolua, dar sezonul acesta vom pune foarte mult accent pe ordine. Și, din sezonul următor, mai vedem ce-o mai fi…”, a conchis Laurențiu Modoran.

Iată interviul integral acordat de fondatorul Ligii Prieteniei, Laurențiu Modoran:

Articole similare

Close