Articole

Interviu: Liderul campioanei FC Berceni vorbește despre Supercupa cu Liverpool și obiectivele pentru noul sezon

Liderul campioanei a vorbit despre Supercupa pe care FC Berceni o va disputa joi seară, de la ora 22:00, pe arena de la Intrarea Vrabiei, împotriva celor de la Liverpool Team, într-o reeditare a finalei Cupei Ligii din sezonul trecut, câștigată de „Cormorani” cu 3-1.

Gața Cristian susține că FC Berceni va evolua în Supercupă cu băieții din echipă care au evoluat mai puțin în finala Cupei Ligii, pentru a vedea la ce nivel se află întregul lot pe care îl are la dispoziție.

El a vorbit și despre obiectivele pe care FC Berceni le are pentru noul sezon, dar și despre problemele pe care le-ar putea întâmpina în tentativa de a le începlini.

Liga Prieteniei: Deschideți noul sezon al Ligii Prietenei, la fel cum l-ați încheiat pe precedentul, cu o finală împotriva celor de la Liverpool. Cu ce gânduri mergeți la partida de joi seară?

Gața Cristian: Mergem cu gândul de a juca cam toată echipa. Cei care nu prea au apucat sa joace în finala Cupei Ligii o să joace în Supercupă. Facem câteva schimbări, ca să vedem valoarea întregului lotului, care, cred eu, este cam aceeași cu a primei echipe cu care am început finala Cupei.

Vezi și: Alt film, aceiași actori! Noul sezon începe cum s-a terminat precedentul: Liverpool și Berceni își dispută Supercupa Ligii Prieteniei

Liga Prieteniei: Ați operat modificări la nivelul lotului sau continuați în formula din sezonul recent încheiat?

Gața Cristian: Continuăm în aceeași formulă, nu cred că e nevoie de schimbări, dat fiind că sezonul trecut am câștigat campionatul și am ajuns până în finala cupei.

Liga Prieteniei: Așa cum ai spus mai devreme, campionatul trecut ați câștigat titlul și ați jucat finala Cupei. Ce obiective v-ați propus pentru noul sezon?

Gața Cristian: Ca obiectiv, ne propunem același lucru, să câștigăm tot. Dar suntem conștienți că acum o să fie mai greu, deoarece au început și campionatele pe teren mare, iar jucătorii vor fi plecați în deplasări, vor avea antrenamente, vor evolua în meciuri intermediare și, astfel, ne vor lipsi. Sper să putem găsi soluții pentru a reuși cumva să venim cu toții la meciuri, ca să putem câștiga astfel fiecare partidă.

Citește și: Ce revanșă are de luat managerul lui Liverpool la Supercupa cu Berceni – Interviu

Articole similare

Close