ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Surpriză în Liga I Sud! B&B a câștigat derby-ul cu FC Berceni și are punctaj maxim după trei etape

Seara zilei de miercuri ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei cel mai așteptat meci al săptămânii din Liga Prieteniei București: derby-ul etapei a treia a Ligii I Sud, confruntarea dintre B&B, formație promovată la finalul sezonului trecut din eșalonul secund, și campioana FC Berceni.

Cu una dintre cele mai bune campanii de transferuri reușite înainte de startul campionatului, B&B a reușit să producă surpriza și să o învingă cu un categoric 5-1 pe FC Berceni, formație care câștigase precedentul titlu fără să facă vreun pas greșit pe întreg parcursul sezonului.

Vincene Toma a deschis scorul pentru B&B la jumătatea primei reprize, pentru ca FC Berceni să egaleze cu trei minute înainte de pauză prin Iordan Cristian.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate celor de la B&B, care au mai punctat de patru ori, prin Dinu Viorel (2), Baban Eduard și Barbu Leonard, în vreme ce ofensiva campioanei în exercițiu a Ligii I Sud nu a fost capabilă să mai învingă apărarea adversă.

Astfel, B&B acumulează 9 puncte după trei etape disputate și urcă pe poziția secundă a clasamentului Ligii I Sud, departajată la golaveraj de liderul Liverpool Team, anunțându-se una dintre principalele candidate la locurile pe podiumul final al clasamentului.

De partea cealaltă, FC Berceni este pe locul 5, cu 6 puncte, și nu își mai permite să facă pași greșiți dacă vrea să își păstreze titlul de campioană a Ligii I Sud.

Articole similare

Close