ArticoleLiga 1

Ambianța București a revenit incredibil după pauză și a reușit primul succes al campionatului

Etapa a 13-a a fost cu noroc pentru singura echipă din Liga I care nu câștigase niciun meci până acum, „lanterna roșie” Ambianța București.

Marți seara, pe terenul din Ghencea, Ambianța București a dat piept unei alte formații aflate în subsolul clasamentului, Real București.

Prima repriză le-a aparținut băieților de la Real, care au intrat cu avantaj de două goluri la cabine, scor 3-1, grație reușitelor semnate de Muscalu Mircea (2) și Stanciu Alexandru.

Ambianța București a reușit în partea secundă să facă cea mai bună repriză a ei din acest sezon și a întors incredibil rezultatul, impunându-se în final cu 5-3 și obținând astfel prima victorie din acest campionat.

Șușnea Marius și Dumitru Rafael, cu câte o dublă, alături de Similea Alexandru, au înscris în poarta lui Real București golurile care îi aduc Ambianței București primul succes în Liga I Sud.

În ciuda acestui rezultat, Ambianța București rămâne ultima în clasamentul Ligii I Sud, cu 4 puncte, în timp ce Real București este pe poziția a 16-a, cu 6 puncte.

Articole similare

Close