ArticoleCupa Ligii

Debut cu dreptul în Cupa Ligii pentru deținătoarea trofeului, Liverpool Team, în fața celor de la FC Colentina

Liverpool Team, formație care a câștigat ediția trecută a Cupei Ligii din postura de echipă care evolua la acea vreme Liga a II-a, a debutat cu dreptul și în noul sezon al competiției.

Luni seară, pe terenul din Ghencea, „Cormoranii” s-au impus cu 4-2 în meciul disputat în Grupa D împotriva celor de la FC Colentina, după ce au condus la pauză cu 3-1.

Aflată în prezent pe poziția secundă în Liga I Sud, Liverpool Team a început foarte bine disputa din Ghencea, iar după doar nouă minute de joc conducea cu 3-0, grație reușitelor semnate de Jitaru Cristian, Gheorghe Laurențiu și Stoica Marian.

Divizionara secundă a dat semne de revenire cu patru minute înainte de pauză, când Constantinescu Alexandru a redus din diferență și a stabilit scorul primei părți.

Partea secundă a fost mai săracă în goluri, cei doi portari ieșind în evidență cu numeroase parade spectaculoase.

După mai bine de un sfert de oră disputat din repriza a doua, Liverpool Team a lovit decisiv prin Robu Alin, care a dus scorul la 4-1, pentru ca, doar un minut mai târziu, Constantinescu Alexandru să realizeze dubla și să refacă diferența de două goluri, care s-a menținut până la finalul jocului.

Liverpool Team se instalează astfel în fruntea Grupei D a Cupei Ligii, din care, pe lângă FC Colentina, mai fac parte PSG Pantelimon și Diham Boys, care nu au apucat încă să debuteze în competiție.

Articole similare

Close