Articole

Aseara am vazut F.C. Unirea din inceputul de sezon, victorie cu 16-2 in meciul cu Chipita Stars in Liga I!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22, am avut un meci de Liga I, intre formatiile Chipita Stars si F.C. Unirea. Ambele echipe erau vecine de clasament in Liga I, locul 10 pentru Chipita respectiv locul 11 pentru F.C. Unirea. Echipa de pe locul 10 vine dupa dusul rece administrat de cei de la F.C. Padurarii DT, infrangere cu scorul de 4-1, intr-un meci cu o echipa din a doua jumatate a clasamentului Ligii 1, F.C. Unirea venind si ea tot dupa o infrangere cu 7-0 in fatza celor de la Bizz Brasil.

Scorul este deschis repede, in minutul 2 de F.C. Unirea prin Rotaru Marius. Chipita Stars se mobilizeaza si incearca pe contre sa revina in joc, in minutul 8 ei reusind sa egaleze prin Oancea Ionut. Hagea Daniel reuseste chiar sa o aduca pe Chipita in avantaj pe tabela, 2-1 in minutul 10 al partidei. Din acest moment insa, echipa care domina autoritar partida este cea a Unirii. In minutul 12, Pricopi Costi egaleaza prin golul inscris in poarta celor de la Chipita Stars. In minutele 14 si 15, Mihai Dragos face dubla pentru Unirea si duce scorul la 4-2 in favoarea lor. Minutul si golul, Marta Florin marcheaza pentru Unirea in minutul 16 si duce scorul la 5-2, intr-un meci ce se joaca deja intr-o singura directie, cea a portii Chipitei Stars. Rotaru Marius incheie socotelile din primul act, prin golul din minutul 20 si tabela arata un categoric 6-2 pentru Unirea.

In repriza a doua ”furtuna” se pare ca se inteteste, repriza in care vedem o F.C. Unirea, echipa din inceputul de sezon, o echipa foarte ofensiva. In minutul 24, Rotaru Marius realizeaza hattrick-ul, iar in minutul 25 Pricope Costi duce scorul la 8-2. In minutul 26 era 9-2, atunci cand Sima Marius iese si el la rampa, marcand un gol in poarta celor de la Chipita. Repriza a continuat in acelasi stil, cu aceeasi pofta de gol pentru F.C. Unirea, Pricope Costi inscrie inca de 3 ori in minutele 33, 35 si 38 iar Rotaru Marius de inca doua ori, ducand scorul la 14-2. Marta Florin si Carnu Sorin inchid robinetul de goluri la 16, prin golurile marcate de ei, Chipita Stars fara replica la jocul practicat de F.C. Unirea in acest meci.

De notat dupa acest meci sunt cele 5 goluri de fiecare ale lui Pricope Costi, respectiv Rotaru Marius, pentru F.C. Unirea, cat si evolutia echipei per total in acest meci, un meci castigat la un scor foarte mare. Echipa urca pe 8 dupa aceasta victorie, la 3 puncte distanta de locul 6.

Articole similare

Close