ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Condusă o lungă perioadă de debutanta Bucharest City, Pero Cars s-a impus și domină ierarhia

Liga a II-a Est ne-a adus, miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, duelul dintre Pero Cars și Bucharest City.

Înaintea disputei cu Bucharest City, formație aflată la debutul în Liga Prieteniei, Pero Cars avea 3 victorii în cele 3 meciuri jucate în Liga I Est.

Băieții de la Bucharest City nu s-au lăsat însă intimidați de adversarii lor și au început excelent meciul, deschizând scorul în minutul 5, prin Varga Mihai.

A urmat o lungă perioadă în care cele două defensive au fost de netrecut, astfel că Bucharest City a intrat cu avantaj minim la cabine.

Nici debutul părții secunde nu a adus modificări pe tabelă, Pero Cars reușind să egaleze abia în minutul 32, prin Șișu Mihail, care a deblocat jocul echipei sale cu acest gol.

Astfel, experiența acumulată până acum în competiție de Pero Cars și-a spus cuvântul pe final de meci, când Pepenică Adrian (min. 35) și Ilina Alexandru (min. 40) au punctat în poarta celor de la Bucharest City, care, în ciuda faptului că au condus mare parte din meci, au trebuit să se recunoască învinși cu 1-3.

Pero Cars își continuă astfel parcursul impecabil în Liga a II-a Est, unde este lider, cu 12 puncte din 4 jocuri disputate, în vreme ce Bucharest City, care a arătat bine la debutul în Liga Prieteniei București, mai are de așteptat măcar o etapă pentru a câștiga primele ei puncte.

Articole similare

Close