ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICupa Ligii

CUPA LIGII. Ploaie de goluri in ATVROM – Bucharest City! 19 reusite, 9 doar de Alin Patrascu!

In Cupa Ligii, marti seara, liderul Ligii 1, ATVROM, a intalnit formatia Bucharest City. Un meci in care ambele echipe au jucat cu garda jos, totul pe cartea atacului, fara o grija sporita pe faza defensiva. Favorita clara din acest meci, ATVROM, a primit o replica destul de consistenta din partea unei formatii cu doar 6 oameni la teren.

In minutul 2, era deja 1-1. ATV a punctat prin Alin Patrascu, iar Bucharest City prin Vlad Constantin. ATV a preluat initiativa si in minutele 9 si 10, gazdele conduceau cu 3-1, la reusitele lui Fulga Cornel, respectiv Alin Patrascu, jucator ajuns la doua goluri in acest meci. In minutul 12, lucrurile pareau simple pentru ATV, la hattrick-ul realizat de Alin Patrascu, insa Bucharest City a avut un raspuns consistent. Bratu Lucian a reusit sa apropie oaspetii la doar un gol distanta, prin golurile din minutele 13, respectiv 16. Gazdele s-au vazut la doar un gol in fata adversarului, in conditiile in care au condus in minutul 12 cu 4-1.

In repriza secunda, Ion Lucian o tine pe Bucharest City la distanta, prin golul de 5-3 venit in minutul 22. Un joc pe contre din care spectacolul a avut de castigat. Vlad Constantin o apropie pe Bucharest City pentru a doua oara la un gol distanta, in minutul 24. Din minutul 25 si pana la sfarsit, a fost show marca Alin Patrascu. Jucatorul ce realizase hattrick-ul in prima repriza, si-a spus ca nu este de ajuns si a inscris inca 6 goluri in poarta celor de la Bucharest City. 6 goluri venite in doar 8 minute, un adevarat tur de forta pentru jucatorul liderului Ligii 1. In tabara oaspetilor Vlad Constantin a tinut steagul sus si a reusit sa inscrie de inca trei ori in poarta celor de la ATV. 5 reusite si pentru jucatorul lui Bucharest City. Horea Varga a inchis tabela pentru Bucharest City, la cifra 8, in urma unei replici demne de aplauze pentru echipa oaspete, impotriva celui mai greu adversar din Liga Prieteniei Bucuresti.

Ambele echipe au produs spectacol in acest meci, in care omul partidei a fost cu siguranta Alin Patrascu, prin cele 9 reusite in poarta celor de la Bucharest City. 11-8 scorul final, iar ATVROM ramane lider in faza a doua a grupelor Cupei Ligii.

Articole similare

Close