Articole

Chipita Stars invinge in Liga I formatia Royal Eagles, scor 9-3!

Chipita Stars, ocupa locul 10 in Liga I inaintea meciului de aseara si era intr-o scadere de forma dupa infrangerile cu Padurarii DT si F.C. Unirea. In aceasta partida incearca sa isi recapete moralul, cu Royal Eagles, locul 19 in acest moment, cu doar 3 puncte din 10 partide disputate.

Cum o aratau si calculele hartiei, Chipita Stars a dominat aceasta partida, Royal Eagles nu a pus mari probleme in ceea ce priveste soarta celor 3 puncte puse in joc. In minutul 8, ambele echipe inscriu cate un gol, Baducu Andrei pentru Royal Eagles, respectiv Stoian Marius pentru Chipita Stars. 1-1 in debutul partidei, insa un minut mai tarziu, baietii de la Chipita intra in avantaj la reusita lui Stoican Robert. Stoian Marius face 3-1 in minutul 10, iar continuarea reprizei nu aduce nici o noutate pe tabela de marcaj, acesta avand sa fie si scorul la intrarea echipelor la cabine.

Avantajul inscris pe tabela avea sa le dea linistea celor de la Chipita Stars, pe faza de constructie, in cea de-a doua repriza. In minutele 22 si 25 Oancea Marius face dubla pentru Chipita, in acelasi minut 25 marcand si Royal Eagles prin Gheorghe Alexandru, 5-2 dupa aceste goluri. In minutul 28, Stoian Marius inscrie al doilea gol personal, golul de 6-2 in aceasta confruntare. In minutele 30 si 31, iese la rampa Hagea Daniel, marcator si el a unei duble, ducand scorul prin aceste reusite la 8-2. Royal Eagles mai spala putin din evolutia din acest meci, prin golul lui Baducu Andrei, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Cireasa de pe tort o pune Hagea Emilian, in minutul 39, prin golul de 9-3, gol care inchide partida cu victoria formatiei Chipita Stars, o victorie de moral, dupa evolutiile nu foarte bune din ultimele partide. Aseara au aratat ca o echipa legata, jocul lor de pase functionand bine, este adevarat si in fatza unei echipe din subsolul clasamentului Ligii I.

Articole similare

Close