ArticoleLiga 1

A renăscut din propria cenușă! Condusă la pauză, FC Phoenix a revenit superb și a învins-o pe Diham Boys

FC Phoenix și FC Diham Boys au fost protagonistele unui meci superb desfășurat luni seară în cadrul Ligii a II-a din Zona Sud.

Pe terenul de la Dristor, cele două formații aflate în partea inferioară a clasamentului au venit extrem de hotărâte să-și adjudece cele trei puncte puse în joc.

Deși au fost conduși cu 3-4 la pauză, băieții de la FC Phoenix au avut câștig de cauză, grație unei reprize secunde excelente, pe care și-au adjudecat-o cu 3-0, pentru un succes cu scorul final de 6-4.

Cătinici Constantin a fost vioara întâi a celor de la FC Phoenix, izbutind să marcheze un hat-trick în poarta adversă, în timp ce celelalte goluri ale învingătorilor din acest duel au fost înscrise de Amer Khaddaj, Adrian Baran și Dan Frumosu.

De partea cealaltă, cele patru goluri grație cărora Diham Boys a intrat cu avantaj la cabine au purtat semnăturile lui Șerban Dragoș (2), Tiberiu Iacob și Dan Mita, însă, din cauza prestației dezamăgitoare din partea secundă, s-au dovedit insuficiente chiar și pentru obținerea unui punct din acest duel.

În urma acestui rezultat, FC Phoenix ajunge la al doilea succes din această ediție a campionatului și acumulează 7 puncte, urcând până pe poziția a 16-a a ierarhiei Ligii a II-a Seria 2, în vreme ce Diham Boys rămâne cu 9 puncte și este pe locul 12 în clasament.

Articole similare

Close