Articole

Favorita certa in meciul de Liga I cu Royal Eagles, F.C. Unirea castiga cele 3 puncte puse in joc, scor 8-2!

Intr-un meci din Liga I, disputat aseara pe terenul din Rahova, F.C. Unirea avea sansa sa stearga putin din forma slaba aratata in ultimele meciuri, intr-un duel cu Royal Eagles, echipa aflata pe locul 19. Avand in vedere ca porneau ca mari favoriti, cei de la Unirea nu se multumeau decat cu victoria in acest meci.

Calculele hartiei sunt demonstrate si de evolutia echipelor in teren iar F.C. Unirea deschide scorul repede, in minutul 5 prin Iosifescu Andrei, atacantul echipei. Acestia se desprind pe tabela in minutul 10, golul marcat de Mihai Dragos aducand linistea in jocul Unirii. Berta Florin duce scorul la 3-0 in minutul 13 si soarta acestei partide era clara deja. Fundasul echipei Royal Eagles, Baducu Andrei, reuseste sa reduca din diferenta in minutul 16 dar pana la pauza scorul avea sa fie drastic in defavoarea vulturilor. Chiper Florin si Mihai Dragos adauga in minutele 17 si 19 doua noi goluri in dreptul Unirii, 5-1 pentru acestia la fluierul pauzei.

In actul secund nu se schimba nimic in jocul celor de la Royal Eagles, acest lucru fiind si greu de realizat avand in vedere adversarul intalnit. Pana in minutul 30 tabela ramane neschimbata, dar pe fondul renuntarii la joc si a caderii fizice a celor de la Royal, Unirea reuseste sa marcheze de 3 ori. Minutele 11, 12 respectiv 16, reusite semnate Grigore Cristian si Rotaru Marius. Epure Marius marcheaza pentru Royal un gol care mai reduce putin din diferenta, scorul final fiind insa unul destul de mare in favoarea Unirii, 8-2. F.C. Unirea reuseste fara prea mari probleme sa castige 3 puncte dupa acest duel si incearca sa revina pe cat se poate in lupta pentru un loc in varful clasamentului, desi……titlul se indeparteaza de ei.

Articole similare

Close