ArticoleLiga 1

În ciuda unui debut de sezon ezitant al echipei sale, Gelu, de la Metalplast, are o atitudine admirabilă față de competiție – VIDEO

În ciuda faptului că echipa sa nu are cel mai bun început de campionat (cu 4 puncte câștigate în 5 etape), Gelu Tănase, de la Metalplast, a arătat o atitudine admirabilă și demnă de toată lauda la interviu acordat după înfrângerea suferită de formația sa în fața celor de la AC Militari, scor 1-3, în etapa a cincea a Ligii I Sud (vezi aici detalii despre meci).

Gelu Tănase a recunoscut superioritatea adversarilor din această partidă, în care Metalplast a deschis scorul, și a militat pentru o competiție în care sportivitatea ar trebui să fie cea care „să-și facă de cap” pe teren.

Întrebat cum a fost meciul împotriva celor de la AC Militari, jucătorul de la Metalplast a replicat: „Un meci frumos. 1-0 pentru noi, 3-1 la final (n.r. – pentru AC Militari), disputat, fără probleme, sportivitate, mișcare multă. Felicitări echipei învingătoare! Felicitări echipei noastre! Faptul că alergăm, asta contează cel mai mult, părerea mea”.

El a recunoscut că la capitolul victorii/înfrângeri „nu stăm chiar așa de bine, suntem nou-promovați, ca să zic așa, trebuie să ne mai întărim puțin. Dar, la ce am văzut până acum, am văzut echipele de vârf, care chiar joacă foarte bine, fotbal de calitate la teren mic, ne putem menține. Până la urmă, ce contează cel mai mult este să participi…, să faci un meci frumos și să nu fie probleme, să lăsăm sportivitatea să-și facă de cap pe teren”.

Întrebat ce ar schimba în jocul echipei sale dacă ar fi să mai joace încă o dată meciul acesta, jucătorul de la Metalplast a răspuns: „Nu știu dacă aș putea să schimb ceva, că n-am avut decât o singură rezervă. N-aș schimba nimic, băieții au vrut, atât s-a putut. Felicitări încă o dată celorlalți băieți! Ridicăm mâna.”

Iată interviul integral acordat de Gelu Tănase:

 

Articole similare

Close