Articole

Duelurile de astazi, 17.11.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi avem 3 dueluri din Liga I si anume:

20:50Royal EaglesHooligans United (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – echipa de pe locul 19 in clasamentul Ligii I, Royal Eagles, are un meci aproape imposibil impotriva formatiei de pe locul 3, Hooligans United. Baietii de la Hooligans United se afla la egalitate de puncte cu primul loc ocupat de F.C. Bucuresti, iar in aceasta seara nu isi permite nici un accident, ba mai mult, cauta sa isi imbunatateasca golaverajul, criteriu ce poate sa conteze la sfarsitul campionatului.

21:40F.C. BucurestiBKO Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – liderul campionatului, F.C. Bucuresti, are un test dificil impotriva echipei de pe locul 8, BKO Team, echipa ce se poate inscrie si ea la lupta pentru titlu daca invinge astazi liderul. BKO are 2 meciuri in minus fatza de liderul campionatului, iar cu doua victorii in aceste meciuri poate ajunge la 2 puncte distanta de acestia.

23:20Shark RacingHooligans (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – ocupanta locului 12, Shark Racing, are astazi un meci greu impotriva celor de la Hooligans, echipa ce se bate la titlul de campioana la Liga Prieteniei. Acestea sunt meciurile in care Hooligans nu are voie sa greseasca daca vrea sa castige campionatul.

In Liga II Seria 1 avem un singur duel intre Vetlife, echipa de pe locul 11 in aceasta serie si F.C. Colentina, locul 8 in clasament. Meciul se disputa de la ora 22:30 pe terenul din baza Progresul.

In Liga II Seria 2 avem tot un singur duel intre locul 5 ocupat de Inter Bragadiru si locul 17 ocupat de Progresul 1944. Inter Bragadiru a fost pana nu demult liderul seriei 2, astazi avand ocazia sa o egaleze la puncte pe Metalplast, echipa de pe primul loc, chiar daca apoi vor avea doua meciuri in plus fatza de ei. Meciul din aceasta seara insa nu o sa fie deloc unul usor, locul 17 ocupat de echipa adversa fiind unul nerealist, ei avand doar doua meciuri disputate la Liga Prieteniei in campionat, incheiate cu o victorie si o infrangere. De urmarit acest duel interesant cum de altfel sunt si celelalte partide din aceasta seara. Meciul se disputa de la ora 19:00 pe terenul din baza Progresul.

Interesant de urmarit asta seara duelul de la distanta dintre F.C. Bucuresti, Hooligans United si Hooligans in campania lor de a ridica trofeul Ligii Prieteniei.

 

Articole similare

Close