Articole

Inter Bragadiru preia sefia clasamentului provizoriu in Liga II Seria 2!

Inter Bragadiru a intalnit aseara o echipa nou infiintata la Liga Prieteniei, F.C. Nemo intr-un meci din Liga II Seria 2 disputat pe terenul din Rahova. Cu o victorie in aceasta partida echipa din Bragadiru putea urca pe prima pozitie, cel putin pana joaca si celelalte contracandidate la sefia clasamentului.

In prima repriza am avut un joc de tatonare, o idee buna de altfel a celor de la Inter Bragadiru avand in vedere ca aveau in fatza un adversar despre care nu stiau nimic pana la aceasta partida. Scorul insa nu avea sa fie unul alb deoarece Dumitrescu Silviu de la F.C. Nemo marcheaza cu un minut inainte de fluierul pauzei, iar echipa lui intra la cabine cu un avantaj minim.

Se pare ca discutiile si planurile tactice din echipa celor din Bragadiru au dat roade, acestia intrand motivati in teren. Golgheterul lor, Cenuse Marian marcheaza doua goluri iar File (Piticari Florin) nu se lasa mai prejos reusind si el sa inscrie. Inter nu se opreste aici si inscrie si prin Dumitrache Claudiu un gol. F.C Nemo marcheaza un singur gol in a doua repriza prin acelasi Dumitrescu Silviu iar debutul lor in aceasta competitie a adus un esec in fatza unei echipe experimentate a Ligii Prieteniei. Scor final Inter 4, F.C. Nemo 2.

Articole similare

Close