Articole

SENZATIONALA revenire pentru AC Militari in ultimele 3 minute de joc de la 6-3!

Liga II Seria 1 ne propunea un duel intre doua echipe aflate destul de sus in clasament pana la aceasta partida, AC Militari si F.C. GEI. Prima echipa venea dupa o victorie cu 3-0 in meciul cu West Boys si cu o victorie in fatza celor de la F.C. GEI puteau egala liderul campionatului, Viitorul Voluntari. F.C. GEI a suferit o infrangere in ultima partida, 1-4 cu VHM, un meci greu impotriva unei echipa aflate pe locul 3 in clasamentul seriei 1.

Meciul nu a avut timp de asezare deoarece in minutul 1 atacantul celor de la F.C. GEI, Burlan Marius, marcheaza primul. AC Militari riposteaza imediat, in minutul 2 prin golul lui Bancu Ionut si meciul debuteaza cum nu se putea mai spectaculos. F.C. GEI preia comanda in minutul 6 si reuseste sa inscrie prin mijlocasul lor, Mogos Ionut. Popescu Bogdan majoreaza avantajul pe tabela la 3-1 si F.C. GEI se parea ca au meciul in mana lor. Atacantul lui AC Militari, Parvu Gabriel nu este de aceeasi parere si inscrie in minutul 17 golul 2 pentru echipa lui dar speranta egalarii in prima repriza este spulberata de un nou gol al celor de la F.C. GEI, reusita semnata Burlan Marius ajuns la doua goluri in dreptul lui in aceasta partida. Scorul pauzei 4-2 pentru F.C. GEI.

AC Militari intra in joc decisa dupa discutiile de la pauza si marcheaza repede in minutul 22, prin Turturea Andrei. F.C. GEI tine echipa adversa la distanta de doua goluri, in minutul 33 reusind sa inscrie prin Burlan Marius, marcatorul unui hattrick in aceasta partida. 5-3 cu 7 minute inainte de fluier si F.C GEI trebuia sa gestioneze avantajul bun de pana atunci. Burlan Marius le aduce linistea inaintea furtunii cu golul de 6-3 din minutul 37 si situatia in viziunea lor era clara, victorie si 3 puncte. SENZATIONAL insa AC Militari face imposibilul si in minutele 38, 39 si 40 Turturea Andrei, Belu Ionut si Bancu Ionut reusesc sa egaleze scorul, 6-6 lasand echipa adversa cu gura cascata si cu intrebarea, cum au putut pierde cele 3 puncte in doar 3 minute?. Un joc spectaculos pe tot parcursul lui cu doua echipe bune al Ligii a II a si un spirit de lupta senzational pentru baietii din Militari!

Articole similare

Close