Articole

F.C. Devils invinge categoric echipa Metalplast, locul 2 in Liga II Seria 2, scor 6-2!

Daca in comentariul facut inaintea acestei partide, intre locul 2 in Liga II Seria 2, ocupat de Metalplast si locul 10, ocupat de formatia F.C. Devils, spuneam ca baietii de la Metalplast trebuie sa castige acest meci, dupa desfasurarea partidei putem spune ca aceste calcule ale hartiei au fost date peste cap de evolutia excelenta a diavolilor.

Asistam la o prima repriza controlata in totalitate de baietii de la F.C. Devils, echipa ce deschide scorul in minutul 8 prin reusita lui Nicola Alexandru, un jucator cu o tehnica remarcabila. Preda Catalin majoreaza avantajul echipei pe tabela la doua goluri, prin reusita din minutul 14. In minutul 17, scorul pauzei este stabilit de Popa Lucian, jucator care duce scorul la 3-0 pentru F.C. Devils. In aceasta repriza cei de la Metalplast au avut si putin ghinion, lovind bara de cel putin doua ori….suturile lor de la distanta nu si-au gasit tinta.

In actul secund meciul se desfasoara in aceeasi maniera, F.C. Devils controland jocul, printr-un joc combinativ, contre transformate in gol, tot ce trebuie pentru o victorie fara probleme. In minutul 28, Toma Cristian face 4-0 iar meciul se indrepta catre o victorie clara a diavolilor. Metalplast are o tresarire de orgoliu si inscrie prin Bocancea Sergiu in minutul 29, scorul devenind 4-1 dupa aceasta reusita. In minutul 33, Alexandru Nicola duce scorul la 5-1 pentru Devils, al doilea sau gol in aceasta partida. Metalplast inscrie si ea prin Greaca Marius golul 2, dar nici timp….nici efort de risipit nu mai era pentru a putea ca echipa sa revina in aceasta partida. Cei care inchid tabela sunt tot baietii de la F.C. Devils, prin Alexandru Nicola, marcator al unui hattrick in acest meci, cu siguranta omul meciului. Scor final Metalplast 2 – F.C. Devils 6.

Articole similare

Close