ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Englezii numesc asta ”a walk in the park”. Hooligans – Sporting 12-0!

Locul 4, Hooligans, a intalnit formatia de pe locul 14, F.C. Sporting Bucuresti. Un meci dezechilibrat, dupa cum anunta calculul hartiei, inainte de inceperea partidei. Hooligans nu avea voie sa faca pasi gresiti, mai ales in astfel de meciuri, daca dorea sa pastreze sansele la titlu intacte.

In comparatie cu alte partide, seriozitatea baietilor de la Hooligans a fost cu totul alta. In primul 6 vedem buni cunoscatori ai minifotbalului: Alin Robu, Dani Otil, Burlacu Cristian, baieti ce au dat o mai mare siguranta echipei. In minutul 3, baietii in negru deschid scorul, dupa o faza de toata frumusetea a lui Burlacu Cristian. Doi jucatori de la Sporting driblati si un sut frumos cu piciorul stang in plasa adversarilor. Defensiva naiva si la golul 2 inscris de Vasile Razvan, jucator care astepta linistit la coltul lung, doar sa impinga mingea in poarta. 2-0 si deja se anuna o partida usoara pentru Hooligans. Rezultatul pauzei a fost 4-0 in favoarea baietilor in negru, dupa ce Robu Alin si Balan Laurentiu si-au inscris numele pe tabela de marcaj.

Repriza a doua a fost ”a walk in the park” cum ar spune suporterii din Premier League. Un antrenament pentru etapele urmatoare, cu inca 8 goluri inscrise in poarta celor de la F.C. Sporting Bucuresti. Majorarea avantajului la 5 goluri a fost adusa de Vasile Razvan, dupa o schema din lovitura libera, impreuna cu Burlacu Cristian. Robu Alin face dubla in minutul 26 si scorul era 6-0. Vasile Razvan isi trece in cont hattrick-ul, in minutul 28, in urma unei evolutii in tonul echipei, adica foarte bune. Balan Laurentiu, Rogoz Iulian, Bucalet Marius si Chircalan Marius isi trec si ei numele pe tabela, iar scorul final a aratat un usturator 12-0 pentru Hooligans.

 

Articole similare

Close