Articole

Dueluri tari au loc în primele două ligi! Vezi programul meciurilor de miercuri în Liga Prieteniei

Ziua de miercuri programează, pe terenul din Agronomie, partide din primele două eșaloane ale Ligii Prieteniei.

Seara de fotbal spectacol debutează la ora 20:00, cu un duel din Liga I: Chipita Stars, formație aflată pe locul 10, va primi replica echipei de pe locul 14, Fair Play. Scăpate de griji pe final de sezon, cele două formații joacă fără presiunea rezultatului și promit să facă show în duelul direct.

De la ora 20:50, are loc un meci care se anunță extrem de interesant în Liga a II-a Seria 2, între două echipe aflate în formă excelentă și cu motoarele turate la maximum. Ocupanta locului trei, Sălaj Boys, va încerca să-și continue cursa pentru promovarea în Prima Ligă, dar nu va avea o misiune deloc ușoară în disputa cu FC Segula, formație cu trei victorii consecutive în ultimele trei etape.

Capul de afiș al serii este ținut de duelul care se va disputa cu începere de la 21:40. Aflat la egalitate de puncte cu Hooligans în fruntea Ligii I, liderul FC București are nevoie disperată de cele trei puncte puse în joc în disputa cu Pădurarii, echipă aflată pe poziția a 11-a în clasament. FC București nu-și permite să facă pași greșiți în ultimele patru etape, dacă vrea să obțină titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

De la ora 22:30, în Liga a II-a Seria 1, FC Rezervele, ocupanta locului 13, va da piept unei formații mai bine clasate în ierarhie, FC Petrachioaia, care ocupă poziția a zecea.

Ultima partidă a serii de miercuri este programată să înceapă la ora 23:20 și va tot conta pentru Liga a II-a Seria 1, urmând să se dueleze două formații din prima jumătate a clasamentului. FC Arabs, echipă aflată pe locul 6, va primi replica celor de la Vetlife, clasați pe poziția a noua.

Articole similare

Close