Articole

F.C. Nemo se impune in duelul cu F.C. Devils din Liga II Seria 2!

Intr-o partida de Liga II Seria 2, F.C. Devils a intalnit echipa F.C. Nemo intr-un meci disputat pe terenul din intrarea vrabiei nr.22. Ambele echipe veneau dupa doua victorii in meciurile precedente si sperau sa isi continue forma buna si in aceasta confruntare.

Prima repriza este una cu dueluri tari la balon, o repriza incalcita in care faza defensiva este facuta bine de ambele parti. O repriza cu 3 cartonase galbene, doua pentru Badea Andrei si Toma Ionel de la F.C. Nemo, unul pentru Preda Catalin de la F.C. Devils. Primul act se indrepta spre un scor alb dar ghinionul celor de la F.C. Devils aduce un autogol al lui Preda Catalin in minutul 18 si F.C. Nemo intra la cabine cu un avantaj minim pe tabela.

A doua repriza debuteaza cu golul egalizator din minutul 24 al lui Stanciu Dan de la F.C. Devils iar Papa Lucian chiar o aduce pe Devils in avantaj in minutul 26 prin golul inscris de el. Acest lucru nu dureaza foarte mult deoarece in minutul 28 Cardas Marius reuseste sa egaleze, iar F.C. Nemo se pare ca prinde o incredere si mai mare din acest moment. In minutul 30 Dumitrescu Silviu de la F.C. Nemo vede un cartonas galben dar acest lucru nu il impiedica sa marcheze de doua ori in poarta celor de la F.C. Devils, in minutele 31 si 33. Tabela este inchisa de golul celor de la F.C. Nemo din minutul 38, reusita semnata Cardas Marius si echipa lui pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc intr-un meci destul de greu. F.C. Devils ramane cu regretul ca in minutul 26 scorul le era favorabil dar se pare ca cele 14 minute ramase de joc nu i-au ajutat in demersul lor de a castiga punctele din acest duel. F.C. Nemo urca pana pe 11 cu 2 victorii si o infrangere pana in acest moment. F.C. Devils ramane in spatele lor pe locul 12 cu doar 4 puncte in tot atatea partide.

Articole similare

Close