ArticoleLiga 1

Victorie splendidă pentru Liverpool în fața lui Whiteland! „Cormoranii” au revenit după ce au fost conduși aproape tot meciul

Liverpool Team a reușit miercuri seară o victorie superbă în fața celor de la Whiteland și a revenit în fotoliul de lider al Ligii I Sud, după ce fusese detronată de Bizz Brasil cu o zi înainte.

Conduși o bună parte a meciului de Whiteland, „Cormoranii” au luptat admirabil pentru cele trei puncte, iar eforturile le-au fost răsplătite pe final, când au reușit o revenire de senzație și s-au impus cu 3-2 (1-2 la pauză).

După un prim sfert de oră în care tabela a rămas intactă, finalul primei reprize a fost plin de evenimente.

Whiteland a deschis scorul prin Pricopi Costin, care l-a învins pe portarul advers cu un șut de la distanță.

Liverpool Team a egalat în minutul 17, prin Mihai Alexandru, însă „Cormoranii” nu s-au bucurat prea mult, pentru că Pricopi Costin și-a readus echipa în avantaj după doar câteva secunde, iar Whiteland a intrat cu avantaj de un gol la cabine (2-1)

A urmat o perioadă de joc extrem de tensionat, în care băieții de la Whiteland au tras cu dinții de avantajul minim, și au fost la doar trei minute de o victorie mare.

Nu a fost însă să fie pentru ei, pentru că experiența, valoarea și forța grupului celor de la Liverpool și-au spus cuvântul pe final de meci.

Manofu George a egalat cu trei minute înainte de ultimul fluier, în urma unei faze superbe reușite în colaborare cu Petre Ungureanu, pentru ca același Mihai Alexandru, eroul din acesastă partidă al „Cormoranilor”, să le aducă victoria acestora cu un gol marcat cu 30 de secunde înainte de final.

Liverpool Team se impune cu 3-2 și ajunge la 15 puncte după cinci etape disputate din Liga I, conducând clasamentul grație golaverajului mai bun decât al celor de la Bizz Brasil, în timp ce Whiteland rămâne cu 6 puncte și ocupă poziția a 10-a a ierarhiei.

Articole similare

Close