ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Hooligans trece la pas de Bucharest City, 9-3 in ultimul meci de marti seara!

In ultimul meci al zilei de marti, Bucharest City, ocupanta locului 10 in Liga 1, a intalnit Hooligans, formatie aflata pe locul 2 in clasament. Un meci cu o favorita certa, Hooligans, echipa aflata la 8 puncte de liderul ATVROM.

In prima repriza, jocul a fost mai strans decat ne asteptam, baietii de la Bucharest City cu o replica menita sa le dea sperante pentru a doua repriza. Scorul a fost deschis de Hooligans, in minutul 8, prin Chircalan Marius. Un minut mai tarziu, Bucalet Marius majoreaza avantajul baietilor in negru. In minutul 13, Buzica Ionut isi duce echipa la 3-0, dupa o prima parte foarte buna pentru formatia de pe locul secund in Liga 1. Bucharest City a dat semnalul de trezire si a reusit sa marcheze de doua ori, prima data in minutul 14 prin Stoica Daniel, iar golul 2 in minutul 15, prin numarul 99, Zaharia Alin. Un sfarsit de prima repriza ce trebuia sa se anunte unul linistit pentru Hooligans, a fost dat putin peste cap de revenirea baietilor de la Bucharest City.

In repriza secunda lucrurile nu au mai fost lasate la voia intamplarii si Hooligans a defilat spre castigatoare. Cu hattrick-ul lui Rogoz Iulian, golul lui Ionita Florin, plus cele doua goluri inscrise de Chircalan Marius, Hooligans a ajuns la 9 goluri marcate in acest meci. Golul din minutul 28, marcat de Constantin Vlad de la Bucharest City, a fost mult prea putin pentru a mai putea spera la ceva din acest meci. 3 puncte castigate de Hooligans, in cursa de urmarire a celor de la ATVROM.

Articole similare

Close