ArticoleLiga 2

Debut de săptămână în forță în Liga Prieteniei, cu un derby între locul 1 și locul 2! Vezi programul meciurilor de luni

Săptămâna cu numărul cinci din acest sezon al Ligii Prieteniei începe în forță, cu cinci meciuri din Liga a II-a Seria 1, care se vor disputa pe terenul din Dristor. Capul de afiș al serii de luni va fi derby-ul dintre primele două clasate în ierarhie: PSG Pantelimon (locul 1) vs FC Tunari (locul 2).

Iată cum arată programul complet al zilei de luni pe arena din Dristor:

De la ora 20:00, formația de pe locul 8, Interbragadiru, va da piept celor de la FC Stejar, care ocupă ultima treaptă a podiumului după primele patru etape.

De la ora 20:50, „lanterna roșie” Atletico Berceni va încerca să obțină primele puncte din acest campionat, dar nu va avea o misiune deloc ușoară în duelul cu FC Juve, care ocupă poziția a patra a clasamentului, după un început bun de sezon, dar numai un punct câștigat în ultimele două etape.

Urmează, de la ora 21:40, disputa dintre două vecine de clasament, FC Colentina (locul 6) vs FC Arabs (locul 5).

De la ora 22:30, se întâlnesc două vecine din partea de jos a ierarhiei: FC Zetary (locul 10) vs FC Sportul (locul 9).

Ultimul duel al serii este și cel mai așteptat. De la ora 23:20, liderul PSG Pantelimon dispută al doilea derby consecutiv, după ce etapa trecută a învins-o pe FC Juve. De data aceasta, formația de pe locul 2 care va încerca să-i provoace primul pas greșit liderului este FC Tunari.

Articole similare

Close