ArticoleLiga 1 Est

Liderul Atletico Urziceni copiază scorul reușit de principala urmăritoare și se menține în fruntea Ligii I Est

Liderul Ligii I Est, Atletico Urziceni, a copiat în meciul de joi seară cu Răzbioinicii victoria obținută de principala urmăritoare Ahtletic București cu doar câteva minute mai devreme și se menține astfel în fruntea clasamentului.

Amenințată de perspectiva pierderii fotoliului de lider, Atletico Urziceni a oferit o demonstrație de forță în prima repriză a duelului cu Răzbioinicii, pe care și-a adjudecat-o cu 5-2, pentru ca în final să se impună cu 8-4, exact scorul cu care, în meciul anterior disputat joi seară pe terenul din Giulești, Ahtletic București trecuse de Inter Bucharest.

Răzvan Georgescu, cu un hat-trick, și Pătranca Valentin, cu o dublă, au fost principalele amenințări la poarta Răzbionicilor, în timp ce căpitanul Constantinov Andrei, Constantinov Sorin și Duță Cosmin au marcat câte o dată pentru liderul Ligii I Est.

De partea cealaltă, reușitele învinșilor din acest duel au fost semnate de Tudorescu Luis (2), Bălan Cristian și Cireș Eduard.

În urma acestei victorii, Atletico Urziceni acumulează nouă puncte după trei meciuri jucate și se menține în fotoliul de lider al Ligii I Est, având golaverajul mai bun cu un gol decât al formației de pe locul secund.

De partea cealaltă, Răzbionicii ajunge la al treilea eșec consecutiv și este ultima în clasament.

Articole similare

Close