ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiSuperliga

FC MAIB vine la Bucharest International Superleague cu gândul la victorie: „Vrem să aducem trofeul peste Prut”

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat turneu al verii, Bucharest International Superleague, acolo unde, printre cele mai bune echipe ale României, vor participa și formații din afara țării, cum ar fi echipa FC MAIB, din Republica Moldova.

Printr-un interviu acordat în această săptămână, FC MAIB și-a anunțat intenția de a câștiga Bucharest International Superleague și de a duce trofeul peste Prut.

  1. Cum ajunge o echipă din Republica Moldova să participe la Bucharest International Superleague în București?

Câștigarea turneului de minifotbal în sală „Footbaleague” ne-a dat aripi pentru a ne măsura puterile pe plan internațional. Ținând cont că echipa FC MAIB este formată dintr-un colectiv foarte ambițios și puternic, am căutat posibilitatea de a participa la turnee de acest gen. În acest sens, mulțumim conducerii BC Moldova-Agroindbank SA, pentru suportul acordat și șansa de a participa la această competiție de nivel internațional, și organizatorilor Ligii Prieteniei, pentru invitație.

  1. Ce vă motivează cel mai mult să vă înscrieți la startul Bucharest International Superleague? Marele premiu de 5.000 de euro sau șansa să întâlniți cele mai bune echipe din România și alte formații din întreaga lume?

Cea mai mare motivație pentru noi este șansa de a ne prezenta cât mai bine în afara țării și de a acumula experiență.

  1. Ce vă propuneți voi pentru acest turneu? V-ați stabilit un obiectiv?

Obiectivul nostru pentru acest turneu este simplu – să câștigăm în fiecare meci și să aducem trofeul peste Prut. Aici se va simți ca acasă.

  1. Ați apucat să urmăriți vreo echipă din Liga Prieteniei? Știți ceva despre ele?

Stafful tehnic al echipei ne-a prezentat informații despre unele echipe din Liga Prieteniei, iar despre alte echipe urmează să acumulăm informații ulterior. Ținând cont că lotul echipei FC MAIB este format în mare parte din steliști, am fi bucuroși să-i avem ca oponenți pe FC Partizan București.

  1. Ce mesaj aveți pentru echipele participante la Bucharest International Superleague?

Să fie un turneu bazat pe fair-play, fără accidentări, cu un fotbal frumos, comportament sportiv, și să câștige cel mai bun prin jocul arătat pe teren.

Articole similare

Close