ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Hooligans se impune cu scorul de 3-2 in duelul cu Armata Salvarii!

Un meci ce se anunta strans, intre locul 4, Hooligans si formatia de pe locul 6, Armata Salvarii. Desi diferenta de puncte din clasament era una uriasa, Hooligans la 19 puncte in fata celor de la Armata Salvarii, partida nu anunta un meci usor pentru baietii in negru.

Prima repriza a venit ca o confirmare a calculului facut inaintea meciului, cu ambele echipe luptand pentru fiecare balon. Scorul a fost deschis de Adrian Serban, pentru Armata Salvarii, in minutul 3. Hooligans a dat replica in minutul 7, prin Stan Laurentiu. Repriza a continuat cu un joc barbatesc, o lupta incrancenata pentru minge, insa scorul a ramas egal, 1-1, la intrarea in pauza.

Pe inceput de prima repriza, Albu de la Hooligans are o evolutie excelenta, insa acesta prefera sa faca faza defensiva si sa livreze pase pentru colegii lui. Probabil daca acesta urca mai mult, era deranj mare in apararea celor de la Armata Salvarii. In minutul 27, Hooligans loveste bara iar mingea ajunge la Rogoz Iulian care inscrie pentru 2-1. 3-1 se face in minutul 30, cand Stan Laurentiu face dubla in aceasta partida. In minutul 36, Adrian Cojocaru aduce o urma de speranta in tabara celor de la Armata Salvarii, prin golul sau, insa Hooligans este o echipa experimentata. Sfarsitul de joc este gestionat cum trebuie de baietii in negru, iar cele 3 puncte merg la Hooligans, formatie aflata inaintea acestui meci la un singur punct de Bella Venezia, acum cu doua puncte peste acestia.

Articole similare

Close