Articole

Hooligans castiga meciul cu Progresul 1944 din Cupa Ligii, scor 7-2, echipa de Liga II punand probleme doar in prima repriza a jocului!

Probabil cel mai interesant duel al serii, se anunta acesta dintre formatia de Liga I, Hooligans si echipa de Liga II, Progresul 1944. La prima vedere putea parea un duel dezechilibrat, insa Progresul 1944 are destula calitate in joc, pentru a pune reale probleme celor de la Hooligans. De urmarit acest meci, de vazut daca se putea decide ceva inca din meciul tur.

Hooligans insa si-a facut meciul mai usor decat se credea la inceput, prin calitatea fotbalului prestat, cum de altfel ne-a obisnuit aceasta echipa si in celelalte meciuri de pana acum. Doar in prima repriza jocul a fost strans, Progresul fiind echipa care deschide scorul, prin Adrian Loghin in minutul 9. Hooligans egaleaza un minut mai tarziu prin Razvan Vasile, insa cei de la Progresul trec in avantaj imediat, in minutul 11, prin golul lui Marius Stanciu. In minutul 15, Marius Chircalan reuseste sa egaleze pentru a doua oara in acest meci, scorul fiind egal 2-2 dupa reusita acestuia. Dupa ce a fost condusa de doua ori, este randul echipei Hooligans sa conduca, acest lucru se intampla in minutul 17, atunci cand Alexandru Albu marcheaza golul de 3-2 pentru formatia de Liga I. Acesta a fost un moment cheie al jocului, avantajul de la pauza al celor de la Hooligans, in conditiile in care Progresul a condus de doua ori, acest lucru fiind un factor ce a scazut din moralul echipei de Liga II.

In actul secund Hooligans a fost echipa care a controlat autoritar jocul, dar acest lucru se concretizeaza in ultimele 10 minute ale meciului. Alexandru Albu realizeaza hattrick-ul in minutele 30 si 34, iar in minutele 38 si 39, alte doua goluri intra in poarta celor de la Progresul, reusite semnate Mihai Sfelea, respectiv Alexandru Albu, jucator ajuns la 4 reusite in acest meci. In conditiile in care Progresul nu a pus probleme in aceasta repriza, scorul final a fost acesta, 7-2 in favoarea celor de la Hooligans, o optiune serioasa pentru calificarea in turul urmator fiind luata din acest meci.

 

Articole similare

Articol

Close
Close