Articole

Bizz Brasil forțează o revenire de senzație! Meciuri decisive au loc vineri în Cupă și în Campionat

Ziua de vineri va fi una plină de fotbal spectacol la Liga Prieteniei! După cele 15 meciuri care se vor juca pe terenurile de la Plazza și din Agronomie vom cunoaște două dintre sfert-finalistele din Cupa Ligii și vom avea cu siguranță parte de modificări notabile în clasamentele celor trei ligi.

Programul serii începe la ora 20:00, cu un duel extrem de așteptat, returul din optimile Cupei dintre Bizz Brasil și Giganții, care se va juca pe arena din Agronomie. După eșecul neașteptat suferit în prima manșă în fața ocupantei locului 13 din Liga a II-a Seria 2, scor 2-6, multipla campioană a Ligii Prieteniei nu a renunțat la calificare și promite o revenire de senzație în retur, care să-i asigure biletele către sferturile de finală ale Cupei Prieteniei.
Simultan cu meciul din Cupă vor avea loc, la Plazza, un meci din Liga a II-a Seria 2, între două echipe aflate în partea inferioară a clasamentului, FC Nemo, locul 14, și FC Brâncoveanu, locul 16, și o partidă din Liga a III-a Seria 4, între debutanta Lamotești Lions și Anonim, formație care a pierdut primul său meci în Liga Prieteniei.

De la 20:50, în Liga a II-a Seria 2, Fortuna Team, ocupanta poziției a 12-a, va primi replica locului 17, FC Segula, în timp ce, în Liga a III-a Seria 3, FC Afrin va da piept băieților de la SPP Titan, care au debutat furtunos în Liga Prieteniei, trecând cu 14-3 de Crazy Boys. Ambele partide se vor juca la Plazza, în timp ce, de la aceeași oră, în Agronomie, într-un meci din Prima Serie a Ligii Secunde, FC Arabs, care se află pe locul 10, va întâlni „lanterna roșie” Tigers Mihăilești, formație ce pare condamnată la retrogradare, cu doar 6 puncte strânse în 14 meciuri de campionat.

De la 21:40 va avea loc un nou retur din optimile Cupei Ligii, de data asta între două combatante din Liga I: Fair Play, locul 17, și Viitorul Voluntari, locul 14. Fair Play s-a impus cu 6-2 în tur, dar băieții din Voluntari vor lupta pentru șansa lor până la ultimul fluier, astfel că rămâne de văzut cine va merge mai departe.

Tot de la 21:40, dar la Plazza, se vor juca un meci din Liga 1, Sporting București (locul 15) vs FC Unirea (locul 7), și unul din Liga a III-a Seria 2, între Club Bruj, formație cu două victorii în două etape, și Crazy Boys, care a pierdut primele două jocuri în Liga Prieteniei.

De la 22:30 sunt programate trei dispute, câte una din fiecare ligă. La Plazza, FC Berceni, locul 5, își joacă în derby-ul cu Hooligans United, locul 3, ultima șansă de a se menține în lupta pentru titlu, în timp ce FC Rahova va încerca să-și consolideze primul loc al Ligii a II-a Seria 2 câștigând duelul cu LST Răcari, ocupanta poziției a 10-a. În Agronomie, într-o partidă din Liga a III-a Seria 2, se va juca derby-ul dintre prima clasată, FC Oscar Team, și ocupanta locului 3, Hamburg.

În fine, seara se va încheia cu cele trei partide care vor începe la 23:20. În optimile Cupei va avea loc un alt duel de Liga 1, turul dintre BKO, locul 6, și Pădurarii, locul 11. Meciul se va juca la Plazza, la fel ca partida din Liga a III-a Seria 2 dintre vecinele de clasament Popești Leordeni, locul 6, și Pet 18, locul 7, în timp ce în Agronomie are loc un derby între două echipe aflate pe podium în Prima Serie a Ligii a III-a, FC Lopătarii, locul 2, vs Atletico Berceni 2015, locul 3.

Articole similare

Close