ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Martalogii Activi au călcat greșit în duelul cu Diham Boys. Partizan București a făcut instrucție cu „lanterna roșie” FC Stejar

Toate cele 7 partide ale etapei a 10-a a Ligii I Est din cadrul Ligii Prieteniei București s-au disputat marți seara pe terenurile de la Plazza.

Aflată pe ultima treaptă a podiumului după primele 9 etape, Martalogii Activi a călcat greșit în fața unei formații din a doua jumătate a clasamentului, Diham Boys, și a ratat șansa de a se apropia la un singur punct de locul secund.

FC Diham Boys și Martalogii Activi au remizat la 2, după ce băieții din Diham au condus cu 2-1 la pauză și au sperat că pot obține toate cele 3 puncte puse în joc.

Fundașul Ionuț Drăgan și atacantul George Mita au înscris golurile celor de la Diham Boys, în vreme ce pentru Martalogii Activi au marcat Calea Florin și Bostoarca Cristian.

În urma acestui rezultat, Martalogii Activi acumulează 23 de puncte și se mențin pe ultima treaptă a podiumului, în vreme ce Diham Boys face 11 puncte și se află pe poziția a 10-a a clasamentului.

Venită după o serie neagră de 3 eșecuri consecutive, Partizan București s-a răzbunat pe „lanterna roșie” a Ligii I Est, FC Stejar, pe care a învins-o cu 10-2, după două reprize adjudecate la același scor.

Dumitru Ovidiu, cu 4 goluri, a fost principala gură de tun a celor de la Partizan, pentru care au mai punctat Pricopi Costin (2), Constantinescu Costin (2), Tudor Luis și Lita Cristian Marian.

De partea cealaltă, golurile de onoare ale învinșilor au fost înscrise de Moraru Andrei și Tutuianu Cătălin.

În urma acestui rezultat, Partizan București acumulează 18 puncte și se apropie de careul de ași al clasamentului, ocupând în prezent poziția a cincea, în timp ce FC Stejar rămâne ultima în ierarhie, fără punct câștigat.

Articole similare

Close