Articole

Astazi, 19.11.2015, la Liga Prieteniei! Avem 11 dueluri interesante din Cupa Ligii, Liga II Seriile 1 si 2, plus Liga III Seria 1!

Astazi in Liga II Seria 1 avem duelul de la ora 20:50Lokomotiva GiulestiWhiteland (terenul din Agronomie) – baietii de la Lokomotiva Giulesti au un meci extrem de dificil impotriva liderului Seriei 1, Whiteland. Dificil din multe puncte de vedere, unul dintre principalele argumente fiind faptul ca liderul nu a pierdut nici un meci pana in momentul acesta. Un alt argument in favoarea celor de la Whiteland consta in apararea lor, cea mai buna a seriei la egalitate cu apararea celor de la VHM, doar 17 goluri primite in 9 partide, +36 la golaveraj pentru ei. Lokomotiva Giulesti se afla pe locul 15 in acest moment cu 2 victorii si 4 infrangeri din cele 6 meciuri disputate pana acum la Liga Prieteniei.

In Liga II Seria 2 avem urmatoarele meciuri:

19:00Magic TeamF.C. Devils (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 8 din aceasta serie, echipa Magic Team, o intalneste pe ocupanta locului 11, F.C. Devils. Baietii de la Devils sunt la 4 puncte distanta de adversara lor din aceasta seara, cu un meci mai putin fatza de acestia. De urmarit evolutia lui Papa Lucian, golgheterul celor de la F.C. Devils, cu 10 goluri marcate pana in acest moment.

20:00MetalplastRazbionicii (terenul din Agronomie) – liderul Metalplast porneste ca favorita certa in acest meci impotriva ocupantei locului 17, echipa Razbionicii. Metalplast nu a pierdut nici un meci pana in momentul de fatza, echipa avand un parcurs excelent cu 6 victorii si un egal din 7 partide disputate. Un alt argument pentru lider este golgheterul ei, atacantul Constantin Dragos, jucator care a marcat 18 goluri, golgheterul Seriei 2.

20:00L.s.T RacariProgresul 1944 (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – L.s.T Racari se afla pe locul 4 in acest moment in campionat si…..asta seara are confruntarea cu Progresul 1944, o echipa buna a seriei, chiar daca momentan se afla pe locul 13. Baietii de la Progresul au pornit mai greu in campionat, cu o infrangere in fatza celor de la F.C. Devils dar….si-au revenit cu doua victorii consecutive dupa acel esec. Racari se afla la 3 puncte de liderul Metalplast si nu isi permite pasi gresiti asta seara dat fiind ca liderul are un meci destul de accesibil, un duel interesant.

20:50GigantiiF.C. Sebastian (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locurile 15 si 16 se intalnesc in acest duel, doua echipe aflate la subsolul clasamentului, cu un parcurs similar dar cu precizarea ca F.C. Sebastian are 3 meciuri in minus fatza de Gigantii.

21:40Rahova BoysSincai Team (terenul din Agronomiei) – Rahova Boys se afla la un punct de liderul Metalplast, pe 3, iar astazi are un meci impotriva unei echipe incomode a Seriei 2, Sincai Team, echipa aflata pe locul 9 in clasament. Baietii din Rahova au cel mai bun atac al seriei dar observam ca acestia sufera in aparare destul de rau, avand printre cele mai slabe aparari ale campionatului, golaverajul spunand tot, doar +5 in acest clasament. Sincai Team a dovedit ca poate pune probleme oricui in aceasta serie numai daca ne gandim la acel 4-4 cu liderul din prezent, Metalplast.

In Liga III Seria 1 avem un singur duel in aceasta seara intre F.C. Drones, ocupanta locului 5 si F.C. Lopatarii, echipa de pe locul 2, echipa in mare pofta de goluri, 25 de reusite in doar doua meciuri pentru acestia. Meciul se va disputa de la ora 23:20 pe terenul din Agronomie.

In Cupa Ligii avem 4 dueluri in aceasta seara dupa cum urmeaza:

21:40F.C. Padurarii DTF.C. Brancoveanu (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Padurarii isi fac intrarea in Grupa I a Cupei Ligii intr-un meci cu F.C. Brancoveanu, echipa ce a castigat deja primul meci din grupa, impotriva celor de la F.C. Scanteia, scor 6-2.

22:30F.C. JuveF.C. Minerul Motru (terenul din Agronomie) – meci contand pentru Grupa J a Cupei Ligii intre liderul grupei, F.C. Minerul Motru si ocupanta locului 3 in aceasta grupa, F.C. Juve.

22:30PetrachioaiaBizz Brasil (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un meci din Grupa A a Cupei Ligii intre doua echipe deja calificate in fazele superioare ale competitiei. Probabil cel mai interesant meci de astazi din Cupa Ligii, un duel intre doua echipe de calitate ale Ligii Prieteniei.

23:20AC MilitariOld Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – meci decisiv in Grupa C pentru ambele echipe, cine il castiga merge mai departe in aceasta competitie.

 

 

 

Articole similare

Close