ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Liverpool Team a trecut la pas de FC OSLM și continuă cursa de urmărire a liderului

Seara de fotbal de miercuri a fost încheiată pe terenul de la Intrarea Vrabiei de disputa din Liga I Sud dintre Liverpool Team și FC OSLM.

Aflată în plină cursă de urmărire a liderului B&B, Liverpool Team a încercat să își facă încă de la început cât mai ușor meciul cu OSLM, pentru a nu avea emoții în privința adjudecării celor 3 puncte puse în joc.

Astfel, „cormoranii” au deschis scorul în minutul 7, prin Rotaru Silviu, pentru ca Stoica Marian să facă 2-0 în minutul 20 și să stabilească totodată scorul primei reprize.

FC OSLM a avut o tresărire de orgoliu în partea secundă, când s-a apropiat la un gol, grație reușitei semnate de Savu Alexandru, însă finalul a fost la discreția băieților de la Liverpool.

Aceștia au punctat de nu mai puțin de 3 ori în ultimele 5 minute, prin Alecsandru Mihai, Ionuț Dumitrescu și Robu Alin, și s-au impus cu un categoric 5-1.

Liverpool Team ajunge astfel la a opta victorie a sezonului și, cu 24 de puncte, ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce FC OSLM este pe locul 9 al ierarhiei, cu 9 puncte obținute în 9 jocuri.

Articole similare

Close