Articole

FC Petrachioaia a revenit fantastic pe finalul meciului cu Sportul, care tremură pentru menținerea în Liga a II-a Seria 1

FC Petrachioaia a învins-o vineri seară, pe terenul din Agronomie, pe Sportul, după o revenire de senzație reușită în ultimele minute ale partidei.

Condusă cu 1-0 la pauză și cu 2-0 până în minutul 36, FC Petrachioaia s-a montat fantastic pe final, când a reușit să marcheze nu mai puțin de 5 goluri, pentru un succes cu 5-2 ce părea o utopie cu cinci minute înainte de final.

Amenințată de perspectiva retrogradării în Liga a III-a, Sportul a pornit mai motivată și a deschis scorul în minutul 5, prin Pușa Marius. Până la pauză nu s-a mai marcat, iar primii care au punctat în partea secundă au fost tot băieții de la Sportul, Pușa Marius realizând „dubla” în minutul 28.

Au urmat alte opt minute fără gol marcat, după care pentru Sportul a început drama.

Pârvu Valentin a dat semnalul revenirii pentru FC Petrachioaia prin „dubla” reușită în minutele 36 și 37.

În minutul 40 scorul era 2-2 și părea că partida se va termina la egalitate, dar Tinculescu Viorel a marcat în minutele 40 și 41, pentru ca Sabin George să stabilească scorul final în al doilea minut de prelungiri, Petrachioaia vs Sportul 5-2.

În urma acestui rezultat, FC Petrachioaia este la mijlocul clasamentului, pe locul 10, în timp ce FC Sportul este pe poziția a 16-a și are emoții pe final de sezon.

Articole similare

Close