Articole

Șoc în Cupa Ligii! Campioana Bizz Brasil, eliminată de o echipă din Liga a II-a

Ceea ce părea un scenariu SF după meciul tur s-a transformat în realitate: multipla campioană Bizz Brasil a fost eliminată din optimile Cupei Ligii de divizionara secundă Giganții, ocupanta locului 13 în Seria 2.

Bizz Brasil a câștigat returul disputat vineri pe terenul din Agronomie, scor 4-2, dar părăsește competiția din cauza înfrângerii cu 2-6 suferite în prima manșă.

Conștientă de faptul că are nevoie de o victorie la scor pentru a obține calificarea, echipa din Liga I a început tare partida retur și a deschis scorul în minutul 6, în urma unui autogol marcat de Albu Antonio.

În ultimul minut al primei părți, Lalu Alexandru a însris un gol de moral, stabilind scorul pauzei, Bizz Brasil – Giganții 2-0, iar multiplii campioni ai Ligii Prieteniei începeau să spere cu adevărat la răsturnarea scorului din meciul tur.

Același Lalu Alexandru a făcut „dubla” la opt minute după reluare, iar Bizz era pe drumul cel bun, însă Albu Antonio a redus din diferență în minutul 32.

Badea Alexandru a făcut 4-1 pentru Bizz Brasil, dar Iordan Cristian a marcat în ultimul minut pentru 4-2 și pentru o calificare senzațională reușită de Giganții în sferturile de finală ale Cupei Ligii, cu scorul de 8-6 la general.

Articole similare

Close