ArticoleArticole prima paginaSuperliga

Superliga Prieteniei din iulie 2017 vine cu un premiu de 5.000 de euro! Ce s-a întâmplat la ultima ediție și cum te poți înscrie

Omar Sales Brașov, câștigătoarea Superligii, a primit la finalul săptămânii marele premiu de 5.000 de euro acordat de sponsorul Ident Total Care, și, deși mai sunt trei luni până la următoarea ediție a Superligii, organizatorii au început deja pregătirile pentru ca toate detaliile să fie puse la punct și spectacolul să fie complet.
Ediția din februarie 2017 a Superligii a reprezentat un adevărat regal fotbalistic, în cadrul căruia cele mai bune echipe din țară au fost repartizate în 8 grupe de câte 4 și au luptat pentru accederea în fazele eliminatorii, jucând fiecare cu fiecare.
În optimile de finală s-au calificat:
  • Din Grupa A: Știința Celei Tg. Jiu și AS Drobeta TS
  • Din Grupa B: Omar Sales și Liverpool Team
  • Din Grupa C: Electroflux Craiova și Golden Team Pitești
  • Din Grupa D: LPS MAV Timișoara și Partizan București
  • Din Grupa E: ATV ROM FC și Dream Team Pitești
  • Din Grupa F: Piatra Albă și Rangers Sibiu
  • Din Grupa G: Piastrela și Bizz Brasil
  • Din Grupa H: FC Berceni și Dinamo Sibiu
Marea finală s-a disputat între Omar Sales Brașov și LPS MAV Timișoara și a fost câștigată de băieții din Brașov, în timp ce Liverpool Team a învins-o în finala mică pe AS Drobeta-Turnu Severin.
Marea câștigătoare a SUPERLIGII NAȚIONALE care se va desfășura în perioada 14-17 iulie 2017 va fi recompensată, așa cum ne-am obișnuit, cu un premiu de 5.000 de euro.
 bun
La SUPERLIGA NAȚIONALĂ se vor califica primele trei echipe din fiecare campionat din București și primele trei echipe din Cupă. Din țară, fiecare oraș poate trimite maxim 3 echipe din cadrul locurilor 1-4 și o echipă din Cupa Ligii a fiecărui oraș.
 Inedit este faptul ca, la editia din acest an vor putea participa si echipe din afara structurii Ligii Prieteniei, dar si echipe din toata lumea. Deja, doua echipe din America de Sud si-au anuntat participarea.

 

Pentru înscrieri, puteți suna la numărul de telefon 0734183023.

În continuare, vă prezentăm un interviu pe care Irimie Bogdan, reprezentantul echipei Omar Sales Brașov, ni l-a acordat la scurt timp după ce formația sa a primit marele premiu de 5.000 de euro pentru câștigarea Superligii Prieteniei din februarie 2017:
Liga Prieteniei: Ce veți face cu marele premiu de 5.000 de euro primit pentru câștigarea Superligii Prieteniei?
Irimie Bogdan: Ne-am gândit să împărțim premiul în mod egal la toată echipa și am dori, de asemenea, să ne plătim o parte din turneul de la Albena.
IMG_4258
Liga Prieteniei: Pe lângă marele premiu de 5.000 de euro, cu ce amintiri frumoase
ați rămas de la Superligă?
Irimie Bogdan: Pe lângă marele premiu, am rămas cu o grămada de amintiri. Distracție,
în primul rând, pentru care am și venit la Superligă. Am ieșit în club, ne-am distrat, și, nu în ultimul rând, am participat la petrecerea de la Gala Premiilor Ligii Prieteniei, alături de toate echipele din Superligă.
Liga Prieteniei: Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut Omar Brașov în
drumul spre câștigarea Superligii?
Irimie Bogdan: Greu a fost de la începutul Superligii până în finală, deoarece au fost cele mai bune echipe din țară, dar cel mai greu ne-a fost în finală, unde am fost conduși cu 3 la 1, și le mulțumesc băieților că au putut să își revină și să arătăm că merităm locul 1.
Liga Prieteniei: Veți participa și la următoarea ediție a Superligii? Dacă da, cu ce gânduri?
Irimie Bogdan: Nici nu se pune problema să nu participăm la vară. Nu plecasem de la
București și colegii mă întrebau când e următoarea Superligă. Spre sfârșit, vreau sa felicit organizatorii pentru ce au reușit să facă la București. Vrem să îi mulțumim sponsorului nostru, Omar Al Safir, care a avut grijă de noi, și vreau să felicit echipa.

Articole similare

Close