Articole

Hamburger S.V. a fost egala celor de la Pet 18 doar 30 de minute, in ultimele 10 acestia primind 5 goluri de la adversara ei din duelul de Liga a III a Seria 2!

In Liga a III a Seria 2, Pet 18 a intalnit formatia Hamburger S.V. in meciul cu numarul 3 pentru ambele formatii. Daca ne ghidam dupa forma aratata in primele doua meciuri, eram tentati sa o dam drept favorita certa pe Hamburger S.V. avand in vedere ca acestia aveau doua victorii din doua meciuri, in timp ce Pet 18 inregistrase doua infrangeri consecutive. Se pare insa ca aceste calcule facute inaintea partidei nu s-au potrivit cu desfasurarea jocului, Pet 18, vizibil intarita si motivata, a facut un meci excelent aseara.

Prima repriza a fost una de lupta, Mina Ionut marcand pentru Hamburger golul de 1-0, in minutul 4. Avantajul de un gol nu avea sa ramana mult pe tabela, deoarece in minutul 6, Ionita Alexandru restabileste egalitatea, 1-1 dupa numai 6 minute de joc. Acesta a fost si rezultatul pauzei, egalitate la 1, dupa o repriza cu putine goluri.

In actul secund insa, se pare ca baietii de la Pet 18 au dat drumul la robinetul cu goluri, deoarece acestia reusesc sa marcheze de 7 ori in poarta celor de la Hamburger S.V. Primul gol al reprizei a fost inscris ca si in prima repriza de baietii de la Hamburger, reusita fiind semnata de acelasi Ionut in minutul 23. In minutele 26 si 27, Pet 18 reuseste sa intoarca rezultatul, la golurile lui Udristeanu Stefan respectiv Ionita Alexandru, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Hamburger mai are benzina doar de un gol, golul egalizator din minutul 30, 3-3 cu 10 minute inainte de fluierul final. Ultimele 10 minute au apartinut in totalitate celor de la Pet 18, din minutul 31 pana in minutul 35, Marcu Bogdan si Pucheanu Eduard reusesc dublele iar scorul devine 7-3 in favoarea lor. Cireasa de pe tort este pusa de hattrick-ul lui Ionita Alexandru, 8-3 si toate cele 3 puncte merg la Pet 18, prima lor victorie in Liga a III a Seria 2, locul 8 in acest moment.

Articole similare

Close