ArticoleLiga 1

Salvare dramatică de la retrogradare! Fair Play a câștigat la limită cu AC Militari și va evolua în Liga I Sud și în sezonul următor

După un sezon modest, Fair Play a reușit să se salveze de la retrogradare în ultimul meci al Ligii I Sud.

Miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, Fair Play a dat piept băieților de la AC Militari, formație scăpată de griji pe finalul campionatului și cu gândul mai mult la semifinalele Cupei Ligii.

Aflată pe penultimul loc al ierarhiei, Fair Play avea o singură variantă pentru a se salva de la retrogradare: victoria.

Însă nu a fost o misiune deloc ușoară pentru ea.

Prima repriză a fost una extrem de intensă și de disputată, încheiată cu scorul de 3-3, pentru ca diferența să se facă în partea secundă în favoarea lui Fair Play, care s-a impus la limită, cu 5-4, și a reușit să-și adjudece cele trei puncte de care avea nevoie pentru a o depăși pe FC Rezervele în clasament și pentru a se salva astfel de la retrogradare.

Bogdan Dragoș, cu o dublă, Cazan Cristian, Streinu Marius și Gigel Coman au fost eroii care au punctat pentru victoria dramatică obținută de Fair Play.

De partea cealaltă, căpitanul Gabriel Pârvu a reușit un hat-trick pentru AC Militari, pentru care a mai înscris o dată și Cosmin Vochin.

În urma acestui rezultat, Fair Play a acumulat 15 puncte, a devansat-o cu un punct pe FC Rezervele, a încheiat campionatul pe locul 16 și s-a salvat în ultima etapă de la retrogradarea în Liga a II-a, în timp ce AC Militari a rămas cu 19 puncte și a terminat sezonul pe poziția a 12-a a ierarhiei Ligii I Sud.

Articole similare

Close