Articole

Debut cu victorie in Liga III Seria 2 pentru F.C. Oscar Team, o victorie la scor mare, 11-1 in fatza celor de la F.C. Pet 18!

Aseara, pe terenul din Agronomie, am avut un meci intre doua debutante la Liga Prieteniei, F.C. Oscar Team respectiv F.C. Pet 18. Am asistat la un meci controlat de cei de la Oscar Team, in ambele reprize ale acestuia.

Cei care deschid scorul, in minutul 4, sunt cei de la F.C. Pet 18 insa Claudiu Manescu egaleaza in minutul 6 pentru F.C. Oscar Team, iar in minutul 17, acelasi jucator face 2-1 pe tabela de marcaj. Minutul si golul se pare, in minutele 18 si 19, Cretu Andrei face 4-1 si incheie o repriza excelenta pentru echipa lui. In actul secund, in minutul 21, Claudiu Manescu face hattrick-ul si duce scorul al 5-1, urmat de hattrick-ul lui Cretu Andrei din minutul 22, scor 6-1. Dobre Alin isi trece si el numele pe tabela in minutul 25, jucator ce face de asemenea hattrick-ul, la primul gol adaugand alte doua in minutele 29 si 33. 10-1 se face in minutul 38 prin reusita lui Cretu Andrei, iar ploaia de goluri este oprita la 11-1, atunci cand Manga inscrie in poarta celor de la F.C. Pet 18, in minutul 40.

Victorie concludenta pentru F.C. Oscar Team la debutul lor in aceasta competitie, 3 puncte pentru ei si locul 2 in acest moment in Liga III Seria 2.

 

 

Articole similare

Close