Articole

Lungu Alexandru aduce victoria pentru Minerul Motru in ultima faza a meciului cu F.C. Scanteia din Liga III Seria 1, intr-un meci spectaculos reusit de ambele formatii!

Locul 5, F.C. Scanteia, a intalnit vecina de clasament din Liga III Seria 1, echipa de pe locul 6, F.C. Minerul Motru. O victorie in primul meci pentru baietii de la Scanteia in timp ce Minerul Motru a inregistrat o remiza in debutul ei in Liga a III a.

Avem o repriza spectaculoasa intre doua echipe deschise la un joc ofensiv, faza defensiva fiind lasata pe planul 2. Scorul este deschis in minutul 5 de Minerul Motru, prin golul lui Enache Marius. Replica celor de la F.C. Scanteia vine in minutul 8, atunci cand Toca Nelu reuseste sa egaleze pe tabela de marcaj. Egalul rezista doar un minut pentru ca Drula Paul, jucatorul Minerului Motru inscrie golul de 2-1 pentru echipa sa. In minutul 13, F.C. Scanteia reuseste sa egaleze pentru a doua oara in aceasta partida, prin reusita lui Vatasescu Alexandru. Faza imediat urmatoare ii aduce pe Minerul Motru in avantaj, 3-2, prin golul marcat de Enache Marius, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida. Toca Nelu face si el dubla in ultima faza a reprizei, egaland ostilitatile si incheind o repriza spectaculoasa cu scorul de 3-3.

In minutul 23 din actul secund Enache Marius realizeaza hattrick-ul pentru Minerul Motru si duce scorul la 4-3.  Partida continua in aceeasi maniera spectaculoasa si in minutul 27, F.C. Scanteia egaleaza prin Paun Laurentiu. Acelasi jucator isi aduce echipa in avantaj pentru prima data in acest meci, in minutul 32 si F.C. Scanteia conducea cu 5-4. Un minut mai tarziu este randul Minerului Motru sa egaleze prin golul lui Paul Daniel din minutul 33, intr-un meci care tine privitorii cu sufletul la gura, spectacol facut de cele doua formatii. Probabil dupa aceasta reprezentatie, egalul era echitabil pentru a rasplatii eforturile ambelor echipe, dar acest lucru nu se intampla deoarece la ultima faza a partidei, in minutul 20+1, Lungu Alexandru aduce victoria pentru Minerul Motru si cele 3 puncte merg la acestia. Cu siguranta baietii de la F.C. Scanteia raman cu un mare regret dupa acest duel in care au jucat la fel de bine ca si adversarii lor.

Articole similare

Close