ArticoleCupa Ligii

Campioană pragmatică: FC Berceni a trecut la limită de FC Botafogo și conduce Grupa B din Cupa Ligii

FC Berceni, campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei și finalista din sezonul trecut al Cupei Ligii, a avut luni seară un meci dificil în cadrul etapei a doua din Grupa B a Cupei Ligii.

Pe terenul din Ghencea, FC Berceni a primit replica unei formații debutante în Liga Prieteniei cu ocazia Cupei Ligii, FC Botafogo.

Ambele combatante din acest duel câștigaseră meciul de debut din Grupa B a Cupei Ligii, iar disputa directă a fost una foarte echilibrată, FC Botafogo ridicându-se la nivelul campioanei Ligii Prieteniei.

Maturitatea și valoarea băieților de la FC Berceni și-au spus însă cuvântul, iar finalista din ediția trecută a Cupei Ligii s-a impus cu 1-0, grație reușitei înscrise în prima repriză de Șerban Emilian.

FC Berceni acumulează astfel 6 puncte după două etape și conduce clasamentul Grupei B din Cupa Ligii, gândindu-se deja la fazele superioare și la primele trei locuri din competiție, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, unde participă primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea Superligii Prieteniei 2016 participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Învinsa din acest duel, FC Botafogo, este pe locul 2 în Grupa B, cu 3 puncte, la egalitate cu Ambianța Steaua, în timp ce FC Phoenix se află încă în căutarea primelor puncte din competiție.

Articole similare

Close