ArticoleLiga 2

Spiritul Liverpool își face simțită prezența și în Liga a II-a! „Micii Cormorani” au trecut de Zetary după o revenire fantastică

Liverpool Team II și FC Zetary au oferit vineri seară, pe terenul din Dristor, un meci nebun în cadrul etapei a opta a Ligii a II-a Sud.

Inspirați de idolii de pe Anfield, dar și de frații mai mari din Liga I, „Micii Cormorani” au reușit o revenire de senzație, după ce au fost conduși cu 1-5 în prima repriză, 2-5 la pauză și 3-6 în partea secundă, și s-au impus în final cu 8-6.

Muscalu Alberto a deschis scorul pentru FC Zetary, care în minutul 16 conducea cu 3-0, grație reușitelor semnate de același Muscalu Alberto și Muscalu Cristian.

Minutul 17 a adus câte un gol în ambele porți, Coman Andrei înscriind pentru LFC II, în timp ce Florea Alexandru a punctat pentru Zetary.

Muscalu Cristian a dus scorul la 5-1 pentru echipa sa cu două minute înainte de pauză, dar Dumitru Emil a redus din diferență pentru „Cormorani” în ultimele secunde ale primei părți și a stabilit scorul rundei inaugurale la 5-2 pentru adversari.

În ciuda scorului de pe tabelă, Liverpool Team II a început partea secundă crezând în șansa ei, iar Adam Adrian (min. 22) și Dumitru Emil (min. 24) au redus din diferență.

Muscalu Alberto a realizat hat-trick-ul pentru Zetary în minutul 25, însă Coman Andrei a refăcut diferența de un singur gol câteva secunde mai târziu.

De la acest moment al jocului, a început revenirea nebună a băieților de la Liverpool Team II, care au profitat din plin de lipsa rezervelor de care au suferit adversarii.

Barbu Gheorghiță a egalat în minutul 33, iar, în ultimele cinci minute, „Micii Cormorani” le-au dat loviturile decisive celor de la Zetary, prin Adam Adrian (min. 35) și Marin Marcel (min. 40).

Un meci superb s-a terminat astfel cu scorul de 8-6 pentru Liverpool Team II, care acumulează 13 puncte și ocupă locul 8 în ierarhia Ligii a II-a Sud, în timp FC Zetary este pe 15, cu 7 puncte câștigate.

Articole similare

Close