ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Atletico Ferentari trece de Bucharest City și urcă spre vârful clasamentului Ligii a II-a Est

Atletico Ferentari și Bucharest City au deschis ziua de luni și, totodată, o săptămână de fotbal ce se anunță incendiară în Liga Prieteniei București, cu o dispută din cadrul Ligii a II-a Est.

Bucharest City intra în meciul de pe terenul de la Intrarea Vrabiei după eșecul suferit la debutul în competiție în compania liderului Pero Cars, în timp ce Atletico Ferentari înregistrase un succes, două remize și două înfrângeri în primele 4 runde ale sezonului.

Duelul de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost dominat de băieții din Ferentari, care au deschis scorul în minutul 3, au condus la pauză cu 4-2 și s-au impus în final cu 8-5.

Trei jucători au marcat cele 8 goluri ale învingătorilor din această dispută: Vlad Florin și Tănase Florin, cu câte un hat-trick, și Grigora Rafael, autor al unei duble.

De partea cealaltă, pentru învinși, care au beneficiat inclusiv de un autogol, au punctat Cotorceanu Bogdan, de 3 ori, și Butuc Valentin.

Grație acestui succes, Atletico Ferentari face un salt important în clasamentul Ligii a II-a Sud și începe să emită pretenții la promovare: acumulează 7 puncte și urcă pe poziția secundă a ierarhiei.

De partea cealaltă, Bucharest City rămâne fără punct câștigat și ocupă locul 7 al clasamentului.

Articole similare

Close