ArticoleCupa Ligii

Primul meci, prima surpriză de proporții în Cupa Ligii! O favorită la trofeu a fost învinsă de o echipă din Liga a II-a

Cupa Ligii este competiția organizată de Liga Prieteniei pentru ca formațiile din eșaloanele inferioare și echipele considerate mici să aibă ocazia să se întâlnească cu granzii din Liga I și, de ce nu?, să producă surprize, așa cum s-a întâmplat sezonul trecut, când Liverpool II, trupă care evolua în Liga a II-a, a câștigat trofeul.

Acum, noul sezon al Cupei Ligii a debutat cu o mare surpriză, dovadă a faptului că în Liga Prieteniei oricine poate bate pe oricine și orice echipă înscrisă în Cupa Ligii Prieteniei are șansa să termine competiția pe unul din primele trei locuri, care asigură prezența la Superliga Prieteniei 2016!

Primul meci din noul sezon al Cupei Ligii s-a disputat luni seară, pe terenul din Ghencea, între Sălaj Boys, una dintre favoritele la trofeu, și Inter Bragadiru, ocupanta poziției a 13-a în Liga a II-a Sud după 10 etape disputate.

Chiar și așa, băieții din Bragadiru s-au mobilizat exemplar și au reușit o victorie mare în fața locului 5 din Liga I, cu 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Sălaj Boys a început bine disputa din Grupa A a Cupei Ligii și, după doar două minute, Costache Robert, golgheterul echipei, a deschis scorul.

Inter Bragadiru nu s-a pierdut însă cu firea după primirea golului și a revenit repede în joc, egalând în minutul 5, prin Zamfir Marian, după care a urmat un sfert de oră în care cele două defensive au fost de netrecut, astfel că la cabine s-a intrat nedecis.

Spre deosebire de actul inaugural, debutul părții secunde le-a aparținut băieților din Bragadiru, care la patru minute de la reluare au înscris, prin Ispas Alexandru, golul care avea să se dovedească decisiv și să le aducă cele trei puncte puse în joc, în condițiile în care până la final nu s-a mai marcat.

Articole similare

Close