ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii

Decizie 31.01.2018

Autoritatea disciplinară în cadrul competițiilor Ligii Prieteniei este Comisia de Organizare care are dreptul de a investiga, a judeca și, după caz, a sancționa persoanele sau echipele vinovate de comiterea uneia sau a mai multor abateri disciplinare.

Echipele din cadrul competițiilor Ligii Prieteniei sunt formate din jucători pe care noi aici, la Liga Prieteniei, îi numim prieteni. Orice jucător din cadrul unei echipe reprezintă formația din care face parte, iar comportamentul său în cadrul partidelor disputate se răsfrânge în mod direct asupra întregii echipe.

În urma reanalizării probelor video, în special înregistrările meciurilor Hooligans vs. Ambianța Steaua și Hooligans vs. Piatra Albă, rămânem la părerea că manifestările, atitudinea și comportamentul majorității componenților echipei Hooligans au influențat în mod negativ campionatul de fotbal, au adus prejudicii de imagine și au tensionat ceilalți participanți la competiție; din acest motiv Comisia de Organizare menține decizia disciplinară din data de 28.01.2018 prin care s-a hotărât eliminarea echipei Hooligans din competițiile Ligii Prieteniei.

Menționăm faptul că am luat act de precizările managerului echipei, citez “Eu, ca manager al echipei si intreaga echipa ne luam angajamentul ca nu vor mai exista astfel de iesiri la meciurile noastre si ne dorim sa incheiem impreuna acest sezon. Am dori sa aratam ca nu acest lucru ne reprezinta si va rugam sa reanalizati cele intamplate si impreuna cu cele mentionate de noi sa luati decizia corecta si benefica pentru toata lumea., iar din sezoanele de campionat ce vor urma, vă vom oferi posibilitatea să puneți în practică acest angajament!

Facem apel pe această cale către toate echipele Ligii Prieteniei și le adresăm rugămintea să dea dovadă de un comportament disciplinat și civilizat la teren și sperăm ca împreună să putem să ne implicăm pentru a crea o competiție fotbalistică așa cum ne-o dorim cu toții!

Vă reamintim totodată cele două lozinci care stau la baza conceptului Liga Prieteniei: “Respect și bun-simț înainte de victorie” și “A participa este mai important decât a câștiga cu orice preț”!

Articole similare

Close