Articole

Patria Haiducilor invinge echipa F.C. Faraonii cu scorul de 4-2, in chiar debutul acestora la Liga Prieteniei!

In Liga III Seria 2, pe terenul din Agronomie, am avut un meci intre doua debutante la Liga Prieteniei, Patria Haiducilor respectiv F.C. Faraonii.

Asistam la o prima repriza foarte stransa, in care Patria Haiducilor deschide scorul, inca din minutul 1 prin Mustetea Alexandru. In minutul 6, avantajul lor este majorat la doua goluri prin reusita lui Stefuc Stefan, un inceput de partida excelent pentru Patria Haiducilor. In minutul 14, F.C. Faraonii marcheaza primul gol in acest meci prin Ergheliv Valentin, egalarea venind pentru ei in aceasta repriza, in minutul 19 prin Serban Cosmin. 2-2 scorul pauzei, intr-o repriza stransa, Patria Haiducilor egalata dupa ce a condus cu 2-0 in aproape primul sfert de ora al partidei.

In actul secund insa, echipa care domina partida este cea a baietilor de la Patria Haiducilor. In minutul 23 acestia preiau pentru a doua oara conducerea in acest meci, prin reusita semnata Nicolescu Viorel. 4-2 se face in minutul 36, atunci cand Mustetea Alexandru face dubla in acest meci. Acesta avea sa fie si scorul final, victorie pentru Patria Haiducilor in chiar meciul de debut la Liga Prieteniei.

Articole similare

2 thoughts on “Patria Haiducilor invinge echipa F.C. Faraonii cu scorul de 4-2, in chiar debutul acestora la Liga Prieteniei!”

Close