Articole

VHM trece cu emoții de Panthers Squad și continuă cursa pentru promovarea în Liga I

VHM a avut un meci extrem de greu cu Panthers Squad, marți seară, pe terenul din Agronomie, pe care l-a câștigat într-un final și după care își continuă cursa pentru promovarea în Prima Ligă.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, VHM s-a văzut egalată în prima parte a reprizei secunde, dar a reușit să marcheze golul câștigător în minutul 31 și să își mențină avantajul fragil până la final.

Stoica Răzvan a modificat primul tabela, în minutul 4, când a deschis scorul pentru VHM, iar Dinu Valentin a dublat avantajul echipei sale cu un minut înainte de pauză.

Panterele au ieșit mai motivate de la cabine și au egalat în doar două minute, prin Alexandru Vlad (min. 26) și Pașcu Giani (min. 27).

VHM nu a acuzat însă șocul egalării și a marcat golul unei victorii muncite prin Sile Ilie, în minutul 31, reușind să apere pe final avantajul minim și să-și adjudece toate cele trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru promovare.

În urma acestui succes, VHM ocupă locul 3 în Liga a II-a Seria I, la un puncte de poziția secundă și la șapte lungimi de lider, care are însă trei meciuri în plus disputate.

De partea cealaltă, Panthers Squad este pe poziția a 15-a.

Articole similare

Close