ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Bella Venezia câștigă 3 puncte extrem de importante în cursa pentru locul 2, împotriva celor de la Hooligans!

Nimeni nu poate contesta valoarea echipei Bella Venezia, o echipă care a arătat un fotbal foarte frumos pe tot parcursul campionatului. Aflată la 4 puncte în spatele celor de la Hooligans, Bella Venezia avea șansa joi seara să se aproprie la doar un punct. Cu titlul adjudecat în proporție de 90% de ATVROM, lupta pentru locul 2 rămâne extrem de interesantă.

Meciul a început cu Bella Venezia pe construcția obișnuită de pase, calitate afisată în fiecare meci ale acestei formații. În minutul 2, pe un contraatac al oaspeților, Varlan Robert a dat o pase marca Andres Îniesta, printre toată defensiva celor de la Hooligans, iar Crăciun George a finalizat pentru 0-1. Gazdele nu au intrat în panică după golul primit, au așezat jocul, iar în minutul 5, Până Mădălin a reușit să înscrie cu un sut frumos din prima la colțul lung, 1-1. Câteva ocazii de ambele părți pe continuarea jocului, însă tot Bella Venezia este cea care a trecut în avantaj, în minutul 18, prin Luiceanu Florin. Hooligans a reușit să egaleze pentru a doua oară în acest meci, de data acesta în urma efortului lui Chircalan Marius, jucător care a luptat pentru fiecare balon, înainte să înscrie pentru 2-2. Egalitate la pauză, cu Bella Venezia egalată de fiecare dată imediat după ce a preluat conducerea pe tabela.

Repriza secundă începe cu o fază periculoasă, o lovitură liberă din aproprierea careului, bătută cu schema de Bella Venezia, fructificată în gol de numărul 9 Rogojan Mihai. Luiceanu Florin a realizat dubla în minutul 28, iar oaspeții se distantau la două goluri pe tabela. Hooligans a redus din diferență prin Robu Alin, în minutul 31, însă acel gol a avut imediat corespondent în tabăra cealaltă. Bella Venezia a făcut 5-3 în minutul 32, gol semnat de Somodi Radu. Alin Robu a ținut speranțele pentru Hooligans aprinse, pentru că în minutul 34, jucătorul care probabil trebuia folosit din primul minut, a înscris pentru 4-5.

Bella Venezia a știut să își păstreze avantajul până la sfârșitul partidei, iar acum este la doar un punct în clasament, de adversară din această seară. Un meci frumos, de calitate, cu un plus pentru oaspeți la faza de construcție, însă și băieții de la Hooligans au luptat și au revenit de două ori în meci, însă a doua repriză nu au putut să întoarcă soarta celor 3 puncte puse în joc.

 

Articole similare

Close