Articole

Liga Prieteniei Magazin, pune pe tapet o retrospectiva a sezonului in curs, pana la pauza prilejuita de sarbatorile de iarna!

Pentru ca suntem in vacanta prilejuita de sarbatorile de iarna, Liga Prieteniei Magazin aduce pentru dumneavoastra o retrospectiva a momentelor ce au stat la baza show-ului de pana acum, o revenire in timp pentru a trece in revista victoriile dar si infrangerile, extazul si agonia…si nu in ultimul rand pasiunea din fiecare.

Liga I se anunta una de foc din acest sezon, in orice caz una cu un numar mare de echipe puternice, balul fiind deschis chiar de un meci destul de tare, intre detinatoarea Cupei Ligii Prieteniei, echipa Hooligans…si F.C. DR, ambele echipe promovand din Liga II la finalul sezonului trecut. In acest meci, disputat pe terenul din Rahova pe 16 septembrie, Hooligans a invins la limita, 6-5 iar unitatea echipei cat si ambitia acesteia avea sa ii duca unde trebuie pe parcursul campionatului. Prima etapa, a fost o etapa de foc, cu meciuri tari, F.C. Bucuresti avand duelul cu Hooligans United, meci pierdut de acestia tot la limita, cu 5-6, Hooligans United, desi nou promovata, avea sa isi anunte candidatura cel putin la primele 3 locuri la finalul acestui sezon. Campioana, Bizz Brasil nu a avut probleme in debutul campionatului cu nou promovata Sporting Bucuresti…si cu toate ca alb-verzii au facut o prima repriza excelenta, in cea de-a doua baietii de la Bizz au oferit un show total, pornind cu dreptul in noul sezon, cu o victorie la scor, 10-3.

Chipita Stars si Dream Team au avut un inceput presarat cu entuziasm, victorii pentru ambele formatii in primul meci din aceasta editie de campionat, Chipita impotriva celor de la Shark, 3-1, respectiv Dream Team impotriva celor de la Royal Eagles, scor 4-1. O echipa extrem de solida se anunta BKO Team, echipa ce avea sa confirme acest lucru si pe parcurs, avand evolutii convingatoare in multe din meciurile disputate pana in acest moment. O surpriza am avut in prima etapa in meciul celor de la F.C. Gasca cu Padurarii D.T, meci in care Gasca a pornit favorita dar nu a reusit sa castige acest duel, scorul fiind egal, 3-3, la finalul partidei, meci disputat pe 16 septembrie, pe terenul din Rahova.

Scorul debutul de sezon a fost realizat de F.C. Berceni, nou promovata invingand pe Real Bucuresti cu un categoric 14-5, scor ce avea sa ii puna in fruntea clasamentului dupa prima etapa pe baietii din Berceni. O concluzie se putea trage daca adaugam si victoria celor de la F.C. Unirea, scor 7-2 impotriva celor de la Fair Play, anume ca echipele nou promovate au inceput excelent sezonul, cu victorii una si una impotriva unor echipe obisnuite cu prima scena a Ligii Prieteniei.

A fost un debut cu entuziasm pentru toate echipele participante in Liga I, toate porneau la un drum lung, o infrangere nu le putea diminua din moral cum nici o victorie nu le putea da aripi, avand in vedere ca 18 etape ramase puteau ridica sau cobora pe oricine.

Articole similare

Close